fbpx
complicatii-implant-mamar.jpg

25/04/2019 Marirea sanilor0

Inainte de orice operatie este bine sa cunosti riscurile si complicatiile ce pot aparea. Cand vorbim despre implant mamar, complicatiile pot fi diverse, unele survenind ca urmare a greselilor medicale, altele ca urmare a nererspectarii indicatiilor primite de la doctor. In fine, mai exista si posibilitatea ca niciuna dintre parti sa nu aiba vreo vina. Pur si simplu corpul fiecarei femei este diferit si poate raspunde (sau nu) prin una din posibile complicatii aparute dupa operatia de implanturi mamare.


a-doua-operatie-de-rinoplastie.jpg

Rinoplastia poate sa fie un eveniment care schimba intreaga viata si incredere in sine, dar din pacate nu toti pacientii sunt multumiti de rezultatele primei operatii estetice a nasului. In timp ce rinoplastia reprezinta procesul de remodelare a formei nasului, rinocorectia sau a doua operatie de rinoplastie, denumita si rinoplastie secundara, este corectia unei operatii precedente, de obicei realizata de un alt medic.


abdominoplastie-dupa-cezariana.jpg

Abdominoplastia este una dintre cele mai cerute operatii estetice. Pentru pacientele care au nascut, poate fi o solutie salvatoare pentru excesul de grasime ramas dupa sarcina.
In ultima perioada sunt multe paciente care se gandesc sa combine operatia de cezariana cu abdominoplastia. Desi poate parea foate atragator, pentru ca ar salva pacienta de alt proces recuperator si anestezie, acest lucru nu este recomandat sau incurajat de catre medici.


abdomen-umflat-dupa-abdominoplastie.jpg

Operatia de abdominoplastie este o solutie salvatoare, sigura si reprezinta procesul de inlaturare a grasimii din zona taliei si a pielii in exces ramasa dupa sarcina sau in urma unei pierderi in greutate foarte mari. Dupa operatia de abdominoplastie, organismul suferind o forma de trauma, va avea ca efect secundar umflarea abdomenului. Aceasta situatie este normala si de asteptat la toti pacientii.Copyright ART ESTETICA 2019. Toate  drepturile rezervate.

Proudly presented by AD ONLINE
Copyright ART ESTETICA 2019. Toate  drepturile rezervate.

Proudly presented by AD ONLINE


1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Rachad?
Apasa sageata de jos si incepe conversatia!
Powered by