complicatii-implant-mamar.jpg

Inainte de orice operatie este bine sa cunosti riscurile si complicatiile ce pot aparea. Cand vorbim despre implant mamar, complicatiile pot fi diverse, unele survenind ca urmare a greselilor medicale, altele ca urmare a nererspectarii indicatiilor primite de la doctor. In fine, mai exista si posibilitatea ca niciuna dintre parti sa nu aiba vreo vina. Pur si simplu corpul fiecarei femei este diferit si poate raspunde (sau nu) prin una din posibile complicatii aparute dupa operatia de implanturi mamare.


silicoane-dupa-sarcina-e1555694346429.jpg

O operatie estetica, in special cea de marire a sanilor, poate ajuta foarte mult in cresterea stimei de sine, dar la un moment dat apare si dorinta de a avea copii. Una din cele mai frecvente probleme pe care si le pun viitoarele mamici este daca “silicoanele” se lasa dupa sarcina. In randurile de mai jos vom discuta despre acest subiect, dar si despre aspecte colaterale.


sarcina-si-implantul-mamar.jpg

Daca te gandesti sa faci o operatie de implant mamar probabil ca ai intrebari legate de cum te poate afecta in cazul in care vei avea o sarcina si cat de repede poti sa ramani gravida. Sarcina dupa o operatie de implant mamar este foarte comuna si considerata sigura. Implantul mamar si sarcina pot coexista foarte frumos cand va fi timpul. Totusi, exista cateva aspecte ce trebuie luate in seama.


© 2024 ART-ESTETICA.RO

Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Rachad?
Incepe conversatia acum!