Nou! Implanturi Mentor MemoryGel ®Xtra

18/12/2019 by Dr. Rachad4
implant-mentor-memorygel-xtra.jpg

Implanturile MemoryGel® Xtra ofera toate beneficiile gamei de implanturi MemoryGel de la Mentor. In plus, in 2020, acestea vin cu avantajele a doua optiuni de profiluri: Moderate Plus (profil Moderat Plus) si High (profil Inalt).

Avantajele MemoryGel® Xtra

Sani mai proeminenti

Proeminenta crescuta

In peste 90% din profiluri, implanturile MemoryGel® Xtra ofera o proiectie mai mare comparativ cu alte branduri de top.

Sani mai mari

Sani mai mari in volum

Implanturile MemoryGel® Xtra sunt umplute exact si ofera un volum mai mare comparativ cu celelalte implanturi MemoryGel.

Sani mai tari

Sani mai fermi la atingere

Gelul coeziv ce umple implanturile MemoryGel® Xtra se simte moale, natural si are o fermitate crescuta fata de celelalate implanturi.

Studii clinice

Siguranta implanturilor

Peste 200,000 de femei au participat in 10 studii clinice care au demostrat siguranta implanturilor Mentor. Lista completa a studiilor poate fi accesata pe site-ul oficial Mentor

Preferate de paciente

Intr-un studiu “in orb” in care s-au comparat implanturile altui brand recunoscut, 9 din 10 femei au ales implanturile Mentor MemoryGel® Xtra. Acestea au fost percepute ca fiind mai naturale.

Preferate de chirurgi

Intr-un studiu global desfasurat “in orb”, comparativ cu un alt brand recunoscut, chirurgii au ales mai des MemoryGel® Xtra ca fiind implantul cel mai utilizat in operatii.

Dr.Rachad

Dr. Rachad

Rachad Hassan, chirurg estetician specialist din anul 2001, fondator Art Estetica Bucuresti. Experienta in peste 9000 de operatii estetice din care 2000 de operatii de lifting, implant mamar cu silicon & augmentare mamara cu grasime proprie.


4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


© 2024 ART-ESTETICA.RO

Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Rachad?
Incepe conversatia acum!