abdominoplastie-dupa-cezariana.jpg

Abdominoplastia este una dintre cele mai cerute operatii estetice. Pentru pacientele care au nascut, poate fi o solutie salvatoare pentru excesul de grasime ramas dupa sarcina.
In ultima perioada sunt multe paciente care se gandesc sa combine operatia de cezariana cu abdominoplastia. Desi poate parea foate atragator, pentru ca ar salva pacienta de alt proces recuperator si anestezie, acest lucru nu este recomandat sau incurajat de catre medici.


abdomen-umflat-dupa-abdominoplastie.jpg

Operatia de abdominoplastie este o solutie salvatoare, sigura si reprezinta procesul de inlaturare a grasimii din zona taliei si a pielii in exces ramasa dupa sarcina sau in urma unei pierderi in greutate foarte mari. Dupa operatia de abdominoplastie, organismul suferind o forma de trauma, va avea ca efect secundar umflarea abdomenului. Aceasta situatie este normala si de asteptat la toti pacientii.


sarcina-dupa-abdominoplastie.jpg

Abdominoplastia este una dintre cele mai populare operatii estetice ale vremurilor noastre. Operatia presupune eliminarea grasimii si pielii in exces din zona abdomenului. Foarte multe femei apeleaza la aceasta procedura pentru a-si imbunatati aspectul abdomenului si pentru a-si mari increderea in sine.
Se poate intampla ca dupa abdominoplastie, pacienta sa ramana insarcinata si cu acest eveniment sa vina si o serie de intrebari.


liposuctie-abdominala-barbati.jpg

Liposuctia abdominala, procedura chirurgicala care utilizeaza o tehnica de aspiratie pentru a indeparta grasimea din zona abdomenului, este interventia salvatoare pentru barbatii care nu sunt multumiti de aspectul abdomenului lor. Forma ideala a corpului masculin promoveaza pe langa alte aspecte un abdomen plat, ce devine greu de mentinut odata cu trecerea timpului. Asta deoarece corpul masculin are tendinta de a acumula grasime, preponderent in jurul abdomenului. Uneori chiar si o dieta stricta si exercitiile fizice par sa nu indeplineasca dorinta pacientului de a scapa de grasimea de pe abdomen.


© 2024 ART-ESTETICA.RO

Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Rachad?
Incepe conversatia acum!