Rinoplastie
Operatie estetica la nas

Rinoplastie - operatie estetica nas

Ce este Rinoplastia? Raspunsul este simplu. Operatie estetica la nas! Aflati in aceasta pagina despre diversele tipuri de operatii estetice la nas si cat costa o operatie de rinoplastie. Rinoplastia sau operatia de remodelare a nasului (corectia nasului) este una dintre cele mai obisnuite operatii estetice.

In vorbirea populara curenta (in afara sferei medicale), termenul de rinoplastie este deseori intalnit sub forma de “operatie estetica la nas”.


Candidatul ideal

Rinoplastia poate imbunatati infatisarea si spori increderea in propria persoana, dar nu va schimba imaginea dumneavoastra conform cu “idealul“ sau nu va determina alt comportament al celor din jur fata de dumneavoastra. Inainte de a decide daca veti efectua acesta operatie estetica, ganditi-va bine la asteptarile dumeavoaastra si discutati acest lucru cu chirurgul.

Cei mai buni candidati pentru operatia de rinoplastie sunt persoanele care cauta o imbunatatire si nu perfectiunea. Astfel, daca va bucurati de o sanatate maxima, un psihic stabil si asteptari modeste, operatia de rinoplastie se poate efectua pentru a realiza obiective estetice si reconstructive, pentru a corecta defecte din nastere si probleme repiratorii. Varsta poate fi si ea un factor demn de luat in seama.

Planificarea operatiei

Planificarea operatiei incepe intotdeauna cu o consultatie in care comunicarea dintre dumneavoastra si medic este esentiala. La prima consultatie chirurgul va intreba despre aspectul dorit al nasului, apoi va evalua structura acestuia si a fetei, explicandu-va optiunile pe care le aveti. Vi se vor explica factorii care pot influenta operatia si rezutatul. Acesti factori includ: structura oaselor si cartilajelor nasului, forma fetei, grosimea pielii, varsta si asteptarile dumneavoastra.

De asemenea, chirurgul estetician va explica procedura, tipul de anestezie folosit, zona unde va avea loc interventia, riscurile, cat costa operatia si ce alte optiuni mai aveti.

Atunci cand planificati o operatie de rinoplastie, spuneti chirurgului dumneavoastra daca ati mai avut si alte operatii la nas si daca faceti alergie la ceva anume, daca aveti probleme de respiratie, daca luati medicamente, vitamine, droguri si daca fumati. Nu ezitati sa va intrebati chirurgul estetician despre orice nelamurire aveti.

Consultatia 3D

In decursul consultatiei Dr. Rachad foloseste tehnologia de scanare si simulare 3D CRISTALIX, o metoda de ultima generatie ce iti permite sa vizualizezi in timp real cum arati in diverse ipostaze.

Procedura consta in efectuarea unui set de imagini faciale realizate din diverse unghiuri. Acestea se introduc in softul de simulare 3D si apoi se prelucreaza. S-ar putea sa te intrebi cum ai arata cu nasul drept, insa mai mic, cu varful mai mult sau mai putin ridicat, cu narile reduse progresiv, etc. Dr. Rachad te va lasa sa probezi virtual o gama foarte variata de noi infatisari pentru a vedea si stabili care ti se potriveste cel mai bine.


Consultatie 3D Rinoplastie
 • Vrei sa vezi cum ai arata cu nasul remodelat?
Vrei sa vezi cum ai arata cu nasul remodelat?

Daca te-ai decis ca vrei sa iti remodelezi nasul, pe langa pret mai exista si o multime de lucruri la care trebuie sa te gandesti. Dintre toate, cel mai important aspect este cum vei arata dupa operatia estetica. Rinoplastia este o procedura cu multe variabile si este foarte usor sa te pacalesti imaginandu-ti cum vei arata la final. Bazandu-te doar pe imaginatie este foarte probabil ca dupa operatie nasul sa arate altfel decat te-ai asteptat.

Cum functioneaza CRISTALIX 3D?

Din fericire exista un mod inedit de a te ajuta. Acum Dr. Rachad iti ofera posibilitatea de a vedea cum vei arata cu nasul mult visat chiar inainte de operatia de rinoplastie. Fa cunostinta cu NOUL SIMULATOR 3D CRISTALIX!

In decursul consultatiei Dr. Rachad foloseste tehnologia de scanare si simulare 3D CRISTALIX, o metoda de ultima generatie ce iti permite sa vizualizezi in timp real cum arati in diverse ipostaze. Procedura consta in efectuarea unui set de imagini faciale realizate din diverse unghiuri. Acestea se introduc in softul de simulare 3D si apoi se prelucreaza. S-ar putea sa te intrebi cum ai arata cu nasul drept, insa mai mic, cu varful mai mult sau mai putin ridicat, cu narile reduse progresiv, etc. Dr. Rachad te va lasa sa probezi virtual o gama foarte variata de noi infatisari pentru a vedea si stabili care ti se potriveste cel mai bine.

Este important sa constientizezi ca aceasta simulare nu are ca scop reprezentarea fidela a rezultatului. Ceea ce iti ofera consultatia este posibilitatea de a te clarifica cu privire la cum ar arata nasul si aspectul tau facial dupa operatie.

Simularea 3D poate fi extrem de ajutatoare in luarea deciziei finale, mai ales daca ne gandim ca rinoplastia este operatia cu cel mai mare impact vizual dintre toate operatiile estetice. De aceea este foarte indicat sa ii explici extrem de precis chirurgului estetician cum vrei sa arati dupa interventie. Iar cel mai bun mod de a face acest lucru sunt imaginile 3D si nu cuvintele. Vizualizand consecutiv pe ecran o multitudine de simularii 3D, te poti opri la imaginea ideala si spune “Domnule doctor, asa vreau sa arat!”.

> Scanare faciala 3D
> Simulare 3D nas (Before & After) bazata exclusiv pe anatomia fetei tale
> Analizezi zeci de forme si marimi, vazand pe monitor cum arati in fiecare varianta
> Alegi impreuna cu Dr. Rachad varianta ideala

Cat costa?
Costul scanarii si simularii 3D este de 45 euro (pret redus de la 90 euro). Toate etapele prezentate mai sus impreuna cu alegerea aspectului facial ideal se realizeaza in timpul consultatiei 3D.

Unde si cum te programezi?
Consulatia are loc in str. Jiului 131, Sector 1, Bucuresti. Dupa completarea formularului te vom contacta pentru a stabili de comun acord data si ora programarii.

Gata de programare?
Click aici!


Analizele

Pentru a putea realiza operatia de rinoplastie, trebuie sa va prezentati la clinica de chirurgie estetica cu urmatoarele analize:
* radiografie piramida nazala
* analize uzuale (hemoleucograma, coagulograma, transaminaze, uree, creatinina, glicemie).

Inainte de operatie

Inainte de operatie se recomanda sa nu mancati (8 ore inainte) si sa nu beti nimic (4 ore inainte). Operatia de rinoplastie poate fi facuta sub anestezie locala sau generala. In general, majoritatea operatiilor sunt facuta cu anestezie generala pentru confortul pacientului, dar si al medicului chirurg. Folosind anestezia generala veti dormi in tot timpul operatiei, iar chirurgul va putea lucra linistit la remodelarea nasului dumneavoastra.

Cum decurge operatia?

Inainte de operatie se recomanda sa nu mancati (8 ore inainte) si sa nu beti nimic (4 ore inainte). Operatia de rinoplastie poate fi facuta sub anestezie locala sau generala. In general, majoritatea operatiilor sunt facuta cu anestezie generala pentru confortul pacientului, dar si al medicului chirurg. Folosind anestezia generala veti dormi in tot timpul operatiei, iar chirurgul va putea lucra linistit la remodelarea nasului dumneavoastra.

Operatie rinoplastie cu Dr Rachad

Rinoplastia poate reduce sau creste dimensiunile nasului, sa modifice varful sau cocoasa, sa reduca narinele sau sa modifice unghiul dintre nas si buza superioara.

Operatia poate corecta malformatii sau defecte post traumatice, inlaturand si problemele respiratorii intalnite frecvent la nas, adica cele cauzate de deviatiile de sept. Procedura este destul de complicata si necesita multa experienta si pricepere din partea chirgului estetician.

Interventia dureaza de obicei in jur de 1-2 ore, iar in unele cazuri chiar mai mult, timpul depinzand de complicatia nasului. In functie de specificul problemei nasului dumneavoastra, Dr. Rachad va poate recomanda tehnica potrivita de rinoplastie. Pentru a va informa si a intelege mai bine despre metoda care vi se potriveste, cititi mai jos diferentele dintre aceste tehnici de operatii estetice ale nasului.


Rinoplastia deschisa

In cazul in care nasul prezinta deformari mai complexe, de obicei se alege ca procedura de corectie rinoplastia deschisa. In aceasta operatie chirurgul are vedera foarte buna asupra scheletului osteocartilajinos, rezultatele fiind foarte bune datorita manevrelor fine efectuate fara a detorsiona strucuturile nazale.

De asemenea, rinoplastia deschisa permite un diagnostic mai precis intraoperativ, in urma acesteia rezultand cicatrici minime, aproape invizibile.


Rinoplastia prin metoda deschisa

De specificat este si faptul ca majoritatea chirugilor prefera metoda deschisa, mai ales atunci cand este vorba despre cazuri complexe. Cand operatia este gata, va fi aplicata o atela care va mentine forma noua a nasului.


Rinoplastia Secundara sau Rinocorectia

Cea mai dificiala operatie estetica la nas este rinoplastia secundara sau rinocorectia, procedura ce necesita o refacere a nasului (corectarea aspectului nearmonios si/ sau functional). Pacientii care sunt nevoiti sa apeleze la operatia de rinocorectie, aleg acesta procedura deoarece prima interventie nu are un rezultat conform asteptarilor; operatia ce a fost realizata de obicei de alt chirurg, nu are efectul estetic dorit si nasul este in continuare inestetic.

In cazul acestei operatii la nas este necesara prelevarea cartilajelor de la ureche sau coasta pentru reconstructia cartilajelor detorsionate la prima interventie. Timpul de operare in cazul rinocorectiei este mai lung, iar operatia are un grad sporit de dificultate.
Vrei o a doua operatie de rinoplastie? Afla ce trebuie sa stii!

Profesionalism. Excelenta. Experienta

REZULTATE DE EXCEPTIE

Operatii estetice de corectare a nasului cu Dr. Rachad

Chirurgie estetica Bucuresti - Dr. Rachad

0123456789001234567890

Ani de
experienta

Chirurg specialist cu vasta experienta & expertiza in chirurgie estetica.01234567890012345678900123456789001234567890+

Rinoplastii deschise

Peste 1000 de operatii estetice de rinoplastie realizate prin metoda deschisa.012345678900123456789001234567890+

Rinoplastii Secundare

Sute de operatii de rinoplastie secundara de corectarea nasului (rinocorectii).

Preturi: Cat costa o rinoplastie?

Descopera noile preturi oferite de catre Dr. Rachad, chirurg estetician specialist, cu o experienta de peste 20 de ani in chirurgie estetica.
DESCHISA

2500

Rinoplastie prin metoda deschisa
 • Anestezie generala✔
 • Rinoplastie deschisa✔
 • Operatie by Dr. Rachad✔
 • Medicatie pre si post operatorie✔
 • Spitalizare 24 de ore✔
 • Pansamente✔
 • Consultatii GRATUITE post operatie✔

+DEVIATIE DE SEPT

2500

Rinoplastie & corectare deviatie sept
 • Anestezie generala✔
 • Rinoplastie cu septoplastie✔
 • Operatie by Dr. Rachad✔
 • Medicatie pre si post operatorie✔
 • Spitalizare 24 de ore✔
 • Pansamente✔
 • Consultatii GRATUITE post operatie✔

Poze inainte si dupa operatii

Descopera acum poze inainte si dupa operatii de rinoplastie realizate de Dr. Rachad.
CAZ #4 - Rinoplastie (operatie corectie nas cu ridicare varf)

Riscuri si complicatii

Cand Rinoplastiile sunt efectuate de un chirurg plastician specialist, riscurile si complicatiile sunt reduse si/ sau minore. Totusi, chiar si alegand un doctor de specialitate, pot aparea anumite complicatii: infectii, hemoragii si reactii adverse la anestezie. Riscurile complicatiilor se pot reduce prin respectarea stricta a instructiunilor pre si post operatorii date de chirurgul dumneavoastra.

Dupa operatie, pot aparea vase mici de sange ca niste pete fine la suprafata pielii; acestea sunt de obicei mici si de scurta durata, dar pot fi si permanente. Eventualele vanatai dispar in 2-3 saptamani. Cicatricile in operatia de rinoplastie inchisa pot fi invizibile total.

Refacerea dupa operatie

Majoritatea pacientilor care au facut operatia de rinoplastie se pot intoarce la activitatile obisnuite la o saptamana de la operatie. Chirurgul estetician o sa va dea instructiuni si sfaturi utile pentru a va recupera si pentru a va relua activitatea normala cat mai rapid posibil. Acestea pot include: evitarea joggingului, inotului, relatiilor sexuale, in general orice activitate ce duce la cresterea presiunii sanguine (timp de 2 -3 saptamani). Evitati de asemenea, sa va loviti sau sa va frecati nasul, iar timp de 8 saptamani expunerea la soare.

Ochelarii se pot purta imediat ce se indeparteaza atela, dar numai lipiti de frunte cu banda adeziva sau sprijiniti de obraji. Acest lucru este valabil in jur de 6 -7 saptamani, timp in care nasul este complet vindecat. Chirurgul va programa mai multe vizite dupa operatie pentru a verifica progresele vindecarii, iar daca aveti simptome neobisnuite sau orice fel de intrebari nu ezitati sa sunati si sa intrebati doctorul.

© 2021 ART-ESTETICA.RO

Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Rachad?
Incepe conversatia acum!