Pret rinoplastie, operatie Bucuresti, 2021

Rinoplastie este o operatie estetica a nasului ce se prezinta sub diverse forme: rinoplastia inchisa (nu recomandam) sau deschisa, cu deviatie de sept (rinoseptoplastie) sau fara deviatie de sept si secundara (rinocorectie). Afla in aceasta pagina cat costa diferitele tipuri de rinoplastii si ce beneficii poti obtine daca alegi sa te operezi cu Dr. Rachad.

Consultatie 3D Rinoplastie
 • Vrei sa vezi cum ai arata cu nasul remodelat?
Vrei sa vezi cum ai arata cu nasul remodelat?

Daca te-ai decis ca vrei sa iti remodelezi nasul, pe langa pret mai exista si o multime de lucruri la care trebuie sa te gandesti. Dintre toate, cel mai important aspect este cum vei arata dupa operatia estetica. Rinoplastia este o procedura cu multe variabile si este foarte usor sa te pacalesti imaginandu-ti cum vei arata la final. Bazandu-te doar pe imaginatie este foarte probabil ca dupa operatie nasul sa arate altfel decat te-ai asteptat.

Din fericire exista un mod inedit de a te ajuta. Acum Dr. Rachad iti ofera posibilitatea de a vedea cum vei arata cu nasul mult visat chiar inainte de operatia de rinoplastie. Fa cunostinta cu NOUL SIMULATOR 3D CRISTALIX!

Cum functioneaza CRISTALIX 3D?
In decursul consultatiei Dr. Rachad foloseste tehnologia de scanare si simulare 3D CRISTALIX, o metoda de ultima generatie ce iti permite sa vizualizezi in timp real cum arati in diverse ipostaze. Procedura consta in efectuarea unui set de imagini faciale realizate din diverse unghiuri. Acestea se introduc in softul de simulare 3D si apoi se prelucreaza. S-ar putea sa te intrebi cum ai arata cu nasul drept, insa mai mic, cu varful mai mult sau mai putin ridicat, cu narile reduse progresiv, etc. Dr. Rachad te va lasa sa probezi virtual o gama foarte variata de noi infatisari pentru a vedea si stabili care ti se potriveste cel mai bine.

Este important sa constientizezi ca aceasta simulare nu are ca scop reprezentarea fidela a rezultatului. Ceea ce iti ofera consultatia este posibilitatea de a te clarifica cu privire la cum ar arata nasul si aspectul tau facial dupa operatie.

Simularea 3D poate fi extrem de ajutatoare in luarea deciziei finale, mai ales daca ne gandim ca rinoplastia este operatia cu cel mai mare impact vizual dintre toate operatiile estetice. De aceea este foarte indicat sa ii explici extrem de precis chirurgului estetician cum vrei sa arati dupa interventie. Iar cel mai bun mod de a face acest lucru sunt imaginile 3D si nu cuvintele. Vizualizand consecutiv pe ecran o multitudine de simularii 3D, te poti opri la imaginea ideala si spune “Domnule doctor, asa vreau sa arat!”.

> Scanare faciala 3D
> Simulare 3D nas (Before & After) bazata exclusiv pe anatomia fetei tale
> Analizezi zeci de forme si marimi, vazand pe monitor cum arati in fiecare varianta
> Alegi impreuna cu Dr. Rachad varianta ideala

Cat costa?
Costul scanarii si simularii 3D este de 45 euro (pret redus de la 90 euro). Toate etapele prezentate mai sus impreuna cu alegerea aspectului facial ideal se realizeaza in timpul consultatiei 3D.

Unde si cum te programezi?
Consulatia are loc in str. Jiului 131, Sector 1, Bucuresti. Dupa completarea formularului te vom contacta pentru a stabili de comun acord data si ora programarii.

Gata de programare?
Click aici!

CAT COSTA AZI?

Daca te intrebi cat costa rinoplastia azi, trebuie sa stii ca pretul se stabileste in functie de gradul de dificultate al operatie. De exemplu, o rinocorectie (rinoplastie secundara) este mai dificila decat o rinoplastie primara, deoarece chirurgul corecteaza un nas deja operat.


IEFTIN SAU SCUMP?

In mod evident, cu cat gradul de dificultate al operatiei creste, cu atat pretul creste si el. De aceea, intotdeauna o operatie de rinoplastie secundara (rinocorectie) va fi mai scumpa decat decat o rinoplastie primara.


INCLUSE IN PRET

Indiferent de complexitatea operatiei de rinoplastie, Dr. Rachad ofera un pret ce include toate costurile aferente unei astfel de operatii, respectiv: anestezie generala, pansamente, internare 24 ore, atele si medicatie specifica procedurii, consultatie post operatorie.


Preturi in functie de tipul de rinoplastie

Descopera cat costa diversele tipuri de operatii de rinoplastie si serviciile incluse in pret oferite de catre Dr. Rachad.

Deschisa

Aceasta operatie estetica ti se potriveste, daca nasul prezinta deformari complexe.
RIONOPLASTIE DESCHISA

3000

Rinoplastie prin metoda deschisa
 • Anestezie generala
 • Rinoplastie prin metoda deschisa
 • Operatie by Dr. Rachad
 • Medicatie pre si post operatorie
 • Spitalizare 24 de ore
 • Pansamente
 • Consultatii GRATUITE post operatorii

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE

Rinoseptoplastie

Aceasta operatie estetica ti se potriveste, daca nasul prezinta septul deviat.
Cel mai bun pret
+DEVIATIE DE SEPT

3000

Rinoplastie & corectare deviatie sept
 • Anestezie generala
 • Rinoplastie + corectare deviatie sept
 • Rinoseptoplastie by Dr. Rachad
 • Medicatie pre si post operatorie
 • Spitalizare 24 de ore
 • Pansamente
 • Consultatii GRATUITE post operatorii

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE

Secundara (Rinocorectie)

Aceasta operatie estetica ti se potriveste, daca nasul tau a fost operat in trecut si rezultatul te nemultumeste.
RINOPLASTIE SECUNDARA

4000

Rinocorectie dupa prima rinoplastie
 • Anestezie generala
 • Rinocorectie (rinoplastie secundara)
 • Operatie by Dr. Rachad
 • Medicatie pre si post operatorie
 • Spitalizare 24 de ore
 • Pansamente
 • Consultatii GRATUITE post operatorii

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE

© 2021 ART-ESTETICA.RO

Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Rachad?
Incepe conversatia acum!