Blefaroplastie
Operatie de ridicare pleoape cazute

Blefaroplastie

Pleoapele ocupa un loc important in estetica fetei, fiind imposibil a se ascunde imbatranirea lor. Primele semne de imbatranire sunt date de excesul de piele de la nivelul pleoapei superioare. Aceasta cadere a pielii se numeste “dermato-chalazis”.

Alte semne cum ar fi pungile de sub ochi sau caderea sprancenelor ce marcheaza privirea sunt motive suplimentare de a apela la operatia estetica de ridicare a pleoapelor cazute, respectiv la operatia de BLEFAROPLASTIE.


Operatia

Operatia de Blefaroplastie consta in excizia excesului tegumentar si tesutului adipos de la nivelul pleoapelor superioare si inferioare – indepartarea pungilor de grasime (pernute). Blefaroplastia superioara si inferioara pot fi asociate cu alte interventii estetice: lifting facial, rinoplastie si alte interventii. Interventia se poate efectua sub anestezie locala, asociata cu analgezie intravenoasa.


Profesionalism. Excelenta. Experienta

REZULTATE DE EXCEPTIE

Operatii estetice de corectare si ridicare a pleopelor cazute cu Dr. Rachad

Chirurgie estetica Bucuresti - Dr. Rachad

0123456789001234567890

Ani de experienta

Chirurg specialist cu vasta experienta & expertiza in chirurgie estetica.012345678900123456789001234567890+

Blefaroplastii

Sute de operatii de corectare a pleoapelor cazute si a pungilor de grasime.01234567890 01234567890 01234567890 01234567890+

Operatii estetice

Liftinguri, implanturi , liposuctii, lipofilling -uri, abdominoplastii & more.

Cat costa o blefaroplastie?

Probabil ca daca ati vizitat mai multe site-uri de chirurgie estetica ati observat ca pretul unei blefaroplastii este variabil.
Mai jos va voi explica de ce, astfel incat raspunsul la intrebarea “Cat costa o blefaroplastie?” sa nu mai fie un secret pentru dumneavoastra.

Costul unei operatii de blefaroplastie se stabileste in functie de zonele ce necesita a fi operate si tipul de anestezie folosit. Astfel, daca se opereaza doar pleoapele superioare si se alege metoda de anestezie locala pretul este minim, iar in cazul in care operatia este facuta pentru zona inferioara si se alege anestezie generala, pretul este creste.

Cel mai mare cost pentru o blefaroplastie se obtine daca se alege combinarea celor doua zone (inferioara si superioara), impreuna cu anestezia generala, aceasta din urma necesitand internare 24 de ore.

Preturi

Descopera noile preturile oferite de catre Dr. Rachad, chirurg estetician specialist, cu o experienta de peste 20 de ani in chirurgie estetica.
INFERIOARA*

1000

Blefaroplastie inferioara cu anestezie locala
 • *Anestezie locala✔
 • Blefaroplastie inferioara✔
 • Operatie by Dr. Rachad✔
 • Medicatie pre si post operatorie✔
 • Spitalizare 24 de ore✔
 • Pansamente✔
 • Consultatii GRATUITE post operatie✔

SUPERIOARA*

1000

Blefaroplastie superioara cu anestezie locala
 • *Anestezie locala✔
 • Blefaroplastie superioara✔
 • Operatie by Dr. Rachad✔
 • Medicatie pre si post operatorie✔
 • Spitalizare 24 de ore✔
 • Pansamente✔
 • Consultatii GRATUITE post operatie✔


Dupa operatie

– pacientul poate pleca dupa cateva ore de la interventie numai daca operatia a fost efectuta sub anestezie locala.
– edemele si echimozele dispar dupa 2 saptamani de la operatie.
– in unele cazuri mai apar echimoze conjunctivale (roseata la nivelul albul ochilor), insa acestea dispar spontan. Se recomanda tratament suplimentar cu vitamine, in acest caz ameliorarea fiind mai rapida.
– firele se scot la zile.
– activitatea fizica incepe dupa 2-3 zile. Este indicat sa purtati ochilari fumurii pentru a proteja ochii pana la disparitia echimozelor.

Riscuri

Orice interventie chirurgicala presupune anumite riscuri, iar Blefaroplastia nu face exceptie de la regula. Astfel, pacientul poate suferi urmatoarele:
– sangerari minore in timpul operatie;
– aparitia ectropionului – retractia pleoapei inferioare ce impiedica inchiderea completa a ochiului, datorita exciziei in exces a pleoapei inferioare. Aceast complicatie poate fi remediata chirurgical.


© 2024 ART-ESTETICA.RO

Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Rachad?
Incepe conversatia acum!