te-poti-ingrasa-dupa-liposuctie.jpg

Cele mai comune intrebari pe care le pun pacientii atunci cand iau in considerare operatia de liposuctie/ lipoaspiratie sunt: “Ma pot ingrasa dupa liposuctie?” si “Grasimea pleaca pentru totdeauna?”. Aceasta atitudine este una sanatoasa, deoarece arata ca pacientul are asteptari realiste in ceea ce priveste operatia si rezultatele acesteia. Randurile urmatoare vor raspunde la aceste intrebari, dar si la multe altele.


umflaturi-dupa-liposuctie-sfaturi-dr-rachad.jpg

Liposuctia este interventia chirurgicala de indepartare a grasimii in exces ce se afla situata in mai multe regiuni ale corpului: abdomen, flancuri, coapse, fese, genunchi, gambe, glezne, brate, gusa si gat. Acesta tehnica a evoluat foarte mult in ultima perioada si noutatile introduse determina rezultate uimitoare pentru pacientii care aleg procedura.

Desi este posibil ca entuziasmul pacientilor sa provoace dorinta de a vedea rezultatele in cel mai scurt timp posibil, trebuie stiut ca liposuctia are nevoie de o perioada mai mare pentru a-si lasa descoperite rezultatele. Astfel, este de asteptat in prima instanta, imediat dupa operatie, sa se observe umflaturi semnificative.


masaj-dupa-liposuctie.jpg

Liposuctia este una dintre cele mai cerute operatii estetice ce poate ajuta pacientii acolo unde sportul si dietele nu mai isi fac efectul.

Recomandarea cea mai importanta pe care o fac medicii dupa operatia de liposuctie este ca pacientii sa faca masaj. Drenajul limfatic este tipul de masaj considerat ca fiind solutia cea mai potrivita pentru asigurarea unei vindecari rapide si un aspect estetic al pielii.


liposuctie-abdominala-barbati.jpg

Liposuctia abdominala, procedura chirurgicala care utilizeaza o tehnica de aspiratie pentru a indeparta grasimea din zona abdomenului, este interventia salvatoare pentru barbatii care nu sunt multumiti de aspectul abdomenului lor. Forma ideala a corpului masculin promoveaza pe langa alte aspecte un abdomen plat, ce devine greu de mentinut odata cu trecerea timpului. Asta deoarece corpul masculin are tendinta de a acumula grasime, preponderent in jurul abdomenului. Uneori chiar si o dieta stricta si exercitiile fizice par sa nu indeplineasca dorinta pacientului de a scapa de grasimea de pe abdomen.


liposuctie-minim-invaziva-cu-dr-Rachad.jpg

Cea mai populara interventie chirurgicala, liposuctia, este cel mai bun aliat cand ne dorim sa scapam rapid de grasime si sa remodelam corpul, mai ales zonele unde dieta si sportul nu dau rezultate. Ea reprezinta o operatie de indepartare a grasimii din zonele cu probleme. Liposuctia este foarte apreciata pentru ca este o procedura sigura, ce are efecte rapide si permanente in reconstruirea corpului. Aceasta este cel mai adesea folosita pentru reducerea grasimii de pe abdomen, coapse, brate, gusa, gambe.

Atunci cand pacientul decide sa apeleze la o astfel de procedura va observa ca are mai multe tipuri de liposuctie din care poate alege: neinvaziva, minim invaziva si clasica. Asa ca le vom lua pe rand, sa cunoastem diferentele si sa vedem ce s-ar potrivi cel mai bine pentru fiecare in parte.


© 2024 ART-ESTETICA.RO

Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Rachad?
Incepe conversatia acum!