Marirea sanilor cu grasime proprie

03/08/2015 13
marirea-sanilor-cu-grasime-proprie.jpg

Pentru femeile care nu doresc o interventie chirurgicala exista o metoda mai putin invaziva de augmentare mamara: marirea sanilor cu grasime proprie. Grasimea obtinuta in urma liposuctiei poate fi reintrodusa in san (procedura denumita in chirurgia estetica “lipofilling“) si astfel corpul poate fi sculptat conform dorintelor pacientei.

Augmentarea mamara prin lipofilling

Prelucrarea grasimii dupa extractie presupune imbogatirea acesteia cu plasma proprie prin metoda PRP (Platelet Rich Plasma). Astfel, trombocitele concentrate in grasime vor incetini absorbtia acesteia. Mai mult, grasimea contine celule stem care pot regenera tesutul in care sunt inserate.

Zonele de extractie

Zonele de extractie sunt de obicei coapsele sau abdomenul, insa grasimea se poate obtine si din alte parti cum ar fi fesele, gambele, gusa, spatele, etc. De obicei, per extractie se obtine volumul de grasime necesar asa ca nu trebuie sa iti faci probleme in aceea ce priveste cantitatea. Totusi, daca grasimea este insuficienta in zona respectiva, obtinerea cantitatii necesare are loc prin liposuctia urmatoarei zonei.

Avantaje in marirea sanilor cu grasime proprie

Daca te ingrijorezi din pricina cicatricilor, nu este cazul. Procedura de marire a sanilor cu grasime proprie nu lasa semne la nivelul bustului. Singurele cicatrici superficiale (aproximativ 0,5 cm) sunt cele ce apar in urma extractiei de grasime din zonele amintite mai sus, insa acestea vor disparea in scurt timp de la operatie. Acest lucru este posibil deoarece metodele de liposuctie cu ultrasunete si insertiile de grasime utilizate de catre Dr. Rachad nu lasa cicatrici.

Marirea sanilor cu grasime proprie aduce si alte avantaje. Pentru ca se introduc celule din propriul organism se elimina riscurile aferente introducerii unui corp strain: contractia capsulara sau orice reactie de respingere a organismului precum alergiile sau iritatiile.

De asemenea, marirea sanilor cu grasime proprie nu este o solutie temporara, ci mai degraba definitiva. Astfel, daca nu ai scaderi excesive de greutate, volumul sanilor va ramane acelasi dupa operatie. Totusi, trebuie specificat ca o cantitate mica de grasime se va resoarbe in timp, insa acest lucru este prevazut inainte de interventie. De aceea, chirurgul va insera de la inceput cu aproximativ 5-10% mai multa grasime. Un alt fapt bine de stiut este ca oricat de mult ai pierde in greutate, volumul de grasime al sanilor nu poate scadea sub 60%.

Dupa operatia de lipofilling, sanul va arata si se va simti natural la atingere, iar eventualele asimetrii pe care le aveai inainte vor fi corectate. Mai mult, vei armoniza si aspectul zonelor in care se va face liposuctia.

Echimozele (vanatai) si umflaturile de la nivelul sanilor vor disparea relativ repede, in termen de 14 zile de la operatie. Evident, capacitatea de vindecare variaza de la pacienta la pacienta, insa recuperarea dupa operatia de augmentare mamara cu grasime proprie are un timp mult mai redus decat operatia de implanturi mamare cu silicon.

De specificat mai este faptul ca augmentarea mamara cu grasime proprie este de multe ori recomandata si in cazul chirurgiei reconstructive oncologice.

Cu speranta ca ti-am trezit interesul in aceasta procedura, te asteptam la o consultatie cu Dr. Rachad Hassan unde vei afla printr-o discutie personala totul despre marirea sanilor cu grasime proprie!


13 comments

 • claudia

  04/11/2017 at 11:36

  Vad ca evitati cu stoicism sa dati ceva informatii despre pret.Acest aspect cred ca este esential si in acest fel pierdeti multi eventuali pacienti.Dati cateva exemple ori ceva de genul incepand de la pana la in functie de complexitate etc.

  Reply

 • Babuciu Mariana

  19/02/2017 at 11:29

  Buna ziua, m-ar interesa si pe mine sa fac implant cu propria grasimea insa nu am grasime aproape deloc, se poate sa fac cu grasime de la alta persoana??

  Reply

  • Dr. Rachad

   20/03/2017 at 13:24

   Buna ziua, Va rugam sa sunati la 0723.824.810 pentru a discuta cazul dvs. particular. Va multumesc.

   Reply

 • Doina

  05/01/2017 at 11:29

  Buna ziua, as dori sa va intreb cit costa zona de liposuctie ?!

  Reply

  • Dr. Rachad

   05/01/2017 at 13:20

   Buna ziua,
   Va rog sa consultati pretul lipoaspiratiei pe zone aici.

   Reply

 • Cristina

  02/01/2017 at 11:28

  Buna seara. Implantul cu grasime proprie nu are ca dezavantaj lasarea sanilor ? Sanii au aceeasi fermitate ca cei cu silicon ?

  Reply

 • georgiana cormus

  30/10/2015 at 11:18

  buna ziua ma numesc georgiana cormus am si eo operatie pe abdomne si asi frea si vrea sa scap de ia e o cicatricie forte vizibila si forte mare daca va ocupati si de asa ce va va pot trimite si o poza casa va faceti o parere daca se pote sau nu va multumesc o zi buna astept raspunsul dumnea vostra

  Reply

  • Dr. Rachad

   30/10/2015 at 13:26

   Buna ziua,
   Va rog sa ma contactati la 0723 824 810.
   Multumesc.

   Reply

 • Daniela Stan

  23/08/2015 at 11:12

  Buna seara, locuiesc in danemarka, am facut la nivelul fetei mai exact pometilor, coada ochilor si buza superioara interventia cu grasime proprie aici in dk in luna iunie.as dori o interventie si la nivelu sanilor dar mi sa spus ca numai din coapse ia si nu am suficienta.dar am vazut ca dvs vb despre remodelare as avea la nivelu burtii, intre picioare.credeti ca ma puteti ajuta? Si cat costa.nr de tel este 0045 71500389

  Reply

  • Dr. Rachad

   25/08/2015 at 13:29

   Buna ziua,
   Pretul pentru marirea sanilor cu grasime proprie poate varia functie de cate zone vor fi aspirate si tehnica folosita (lipoclasic sau vaser).
   Pentru mai multe detalii puteti suna la nr 0723824810.

   Reply

 • roxana

  11/08/2015 at 11:11

  Cat costa marirea sanilor cu grasime proprie?

  Reply

  • Dr. Rachad

   11/08/2015 at 13:32

   Buna ziua,
   Pretul pentru marirea sanilor cu grasimea proprie depinde de zonele care vor fi aspirate. Pentru mai multe detalii vedeti lista de preturi sau puteti suna la nr 0723824810.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Copyright ART ESTETICA 2019. Toate  drepturile rezervate.

Proudly presented by AD ONLINE
Copyright ART ESTETICA 2019. Toate  drepturile rezervate.

Proudly presented by AD ONLINE