Art Estetica prezinta:

Recenzii de la pacientii operati de Dr. Rachad

O operatie estetica iti poate ridica stima de sine si readuce zambetul pe buze. Insa una din conditii este sa alegi cu grija doctorul care te va opera.

Vizioneaza video si descopera cateva din recenziile despre Dr. Rachad, chirurgul supranumit “Doctorul cu maini de aur”.Un doctor cu maini de aur


Dl doctor Rachad Hassan este un doctor minunat! Un doctor cu maini de aur!! Sunt f mulțumita de rezultat! Te ajuta la orice ora din zi si noapte! Un om deosebit!! Va multumesc din suflet d-le doctor pt k m-ați facut sa ma simt femeie din nou! Nu exista zi de la Dumnezeu sa nu ma gandesc la Dvs. pentru rezultatul iesit!!

Mihaela Andrei


A 3-a oara cand revin


Cea mai buna clinica cu cei mai blânzi și calzi oameni începând cu domnul doctor Rachad Hassan care are o răbdare și îți oferă o stare de confort și liniște pana la cele mai drăguțe și atente infirmiere… este a 3 oară când revin la domnul doctor și nu regret ca am ales sa ma las in mâinile dumnealui! Mulțumesc intregii echipe.

Chirita Florentina Miliana


Dr. Rachad este exceptional


Intradevar, Dr. Rachad este exceptional, de prima oara cand am vorbit cu el mi-a inspirat o foarte mare incredere avand grija sa fie o atmosfera pozitiva si sa iti alunge toate temerile, ceea ce s-a dovedit pe parcurs a avea un rezultat de care sunt mai mult decat multumita. Si daca ar fi sa dau inapoi aceeasi alegere as face.

Alupei Lenta


Un adevarat profesionist


Foarte incantata..domnul doctor Rachad este un adevarat profesionist ,politicos si bun sfatuitor in cele mai mici detalii spre un rezultat cu succes….clinica ft curata ,personal mereu disponibil si dragut….nu am decat cuvinte de lauda …o sa revin cu cel mai mare drag d cate ori va fi nevoie! Recomand cu incredere.

Anna Maria


Doctorul meu preferat


Domnul Rachad Hassan este cel mai bun doctor dintre cei mai buni..o clinica de nota 100000, asistente foarte atente si dragute iar dansul este un om minunat, familiar, modest si un om la care trebuie sa apelezi cu maxima incredere pt orice interventie..eu cu siguranta o sa mai imi fac cateva 😜 Doctorul meu preferat ❤️❤️❤️

Manuela ManuO imagine face cat 1000 de cuvinte

Descopera fotografii inainte & dupa operatii estetice cu Dr. Rachad.

Cuvinte despre Dr. Rachad

CE MAI SPUN PACIENTII?

“Cuvintele sunt cele mai frumoase cadouri pe care un pacient le poate face medicului sau.“ – Dr. Rachad
Elena Badoi

M-am operat la dr Rachad, iar rezultatul este fabulos. Condiții excelente la clinica, personal exemplar, iar despre domnul doctor nu am decât cuvinte de lauda.

Elena Badoi
Bucuresti, iunie 2017


Gabriela Nicolau

Domnul doctor Rachad este un adevarat profesionist, a fost atent si nu am avut nici o problema dupa interventie, personalul este mereu disponibil si dragut!

Gabriela Nicolau
Bucuresti, mai 2018


Gheorghe Gabriela

Sincer nu am cuvinte decat de lauda pt dl doctor Rachad adevarat profesionist si nu in ultimul rand important pt dumnealui e rezultatul care m-a multumit.

Gabriela Gheorghe
Bucuresti, august 2016


© 2024 ART-ESTETICA.RO

Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Rachad?
Incepe conversatia acum!