Septoplastie: Pret operatie 2020

Deviatia de sept este o operatie a nasului necesara atunci cand septul nazal nu mai are o linie dreapta si este deplasat sau curbat. Afla in aceasta pagina cat costa o operatie de deviatie de sept – septoplastie – si ce beneficii poti obtine daca alegi sa te operezi cu Dr. Rachad. In cazul in care, pe langa corectarea septului, vrei sa corectezi si aspectul estetic al nasului, consulta pagina preturi rinoplastie.


CAT COSTA AZI?

Daca te intrebi cat costa o septoplastie azi, trebuie sa stii ca, in principiu, pretul operatiei se stabileste in functie de gradul de dificultate. Totusi, Dr. Rachad, ofera pacientilor sai un pret fix, indiferent de cat de complexa este operatia.


IEFTIN SAU SCUMP?

Septoplastia este mai ieftina intr-un spital sau clinica in care opereaza doctori ORL-isti. La Art Estetica, Dr. Rachad, chirurg estetician specialist in operatii de remodelare a nasului, ofera un pret accesibil, mai ales daca luam in considerare experienta sa de peste 20 de ani.


INCLUSE IN PRET

Indiferent de complexitatea operatiei de septoplastie, Dr. Rachad ofera un pret ce include toate costurile aferente unei astfel de operatii, respectiv: anestezie generala, pansamente, internare 24 ore, atele, medicatie specifica procedurii, consultatie post operatorie,


Pret rinoseptoplastie (septoplastie + rinoplastie)

Descopera cel mai bun pret la rinoseptoplastie oferit acum de catre Dr. Rachad. Pe langa corectarea deviatiei de sept (septoplastie), primesti suplimetar si corectarea estetica a nasului (rinoplastie) + GRATUIT toate serviciile medicale de mai jos.
Cel mai bun pret
RINOSEPTOPLASTIE

4500

Rinoplastie & Septoplastie
  • Anestezie generala
  • Rinoplastie & Septoplastie
  • Operatie by Dr. Rachad
  • Medicatie pre si post operatorie
  • Spitalizare 24 de ore
  • Pansamente
  • Consultatii GRATUITE post operatie

PROGRAMEAZA-TE ONLINE

© 2024 ART-ESTETICA.RO

Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Rachad?
Incepe conversatia acum!