Profesionalism. Excelenta. Experienta.

Septoplastie: Poze inainte si dupa

Poze inainte si dupa operatii de Septoplastie by Dr. Rachad. Vezi mai jos cum arata pacientii inainte si la cateva zile dupa operatia de corectare a septului nazal.

O recomandare inseamna mult

Pareri despre Dr. Rachad

Intotdeauna multumirea vine de la cei care au fost ajutati sa isi recapete increderea in sine, cei care acum recomanda Dr. Rachad.

Chirita Florentina

Cea mai buna clinica cu cei mai blanzi si calzi oameni incepand cu domnul doctor Rachad Hassan care are o rabdare și iți ofera o stare de confort si liniste.

Chirita Florentina Miliana


Manuela Manu

Domnul Rachad Hassan este cel mai bun doctor dintre cei mai buni. O clinica de nota 100000, asistente foarte atente si dragute iar dansul este un om minunat.

Manu Manuela


Gheorghe Gabriela

Sincer, nu am cuvinte decat de lauda pt dl doctor Rachad, adevarat profesionist si nu in ultimul rand important e rezultatul care m-a multumit.

Gheorghe Gabriela


Informeaza-te corect

Totul despre remodelarea nasului

Vrei sa afli cat mai multe informatii despre deviatie de sept, metode de operare, solutii si alternative? Descopera totul despre remodelarea nasului pe Art Estetica by Dr. Rachad.Operatie

Despre deviatia de sept, cum sa planificati interventia, tipuri de rinoseptoplastii, analizele, operatia, riscuri, complicatii si multe alte informatii bine de stiut inainte de operatie.


CITESTE DESPRE OPERATIE


Pret

Daca te intrebi “Cat costa o deviatie de sept ?“, afla ca pretul fluctueaza in funtie de complexitatea operatiei, respectiv daca aceasta contine corectarea estetica a nasului (rinoseptoplastie).


AFLA PRET OPERATIE


Articole blog

Articole, sfaturi utile si discutii despre deviatie de sept, rinoseptoplastie si rinocorectie. Intra si afla informatii despre procedurile specifice chirurgiei estetice a nasului.


INTRA PE BLOG

© 2023 ART-ESTETICA.RO

Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Rachad?
Incepe conversatia acum!