Profesionalism. Excelenta. Experienta.

Reductie mamara: Poze inainte si dupa

Galerie poze reductie mamara, operatii realizate de catre Dr. Rachad. Vezi mai jos cum arata pacientele inainte si la cateva zile dupa operatia de micsorare a sanilor.


PROGRAMEAZA O CONSULTATIE
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Invalid Feed ID.
O vorba buna inseamna mult

Pareri despre Dr. Rachad

Cand iti alegi doctorul este bine sa te uiti si la parerea celor care s-au lasat pe mana sa. Iata cateva din recenziile pacientelor operate de catre Dr. Rachad.

Chirita Florentina

Cea mai buna clinica cu cei mai blanzi si calzi oameni incepand cu domnul doctor Rachad Hassan care are o rabdare și iți ofera o stare de confort si liniste.

Chirita Florentina Miliana


Manuela Manu

Domnul Rachad Hassan este cel mai bun doctor dintre cei mai buni. O clinica de nota 100000, asistente foarte atente si dragute iar dansul este un om minunat.

Manu Manuela


Gheorghe Gabriela

Sincer, nu am cuvinte decat de lauda pt dl doctor Rachad, adevarat profesionist si nu in ultimul rand important e rezultatul care m-a multumit.

Gheorghe Gabriela


Informeaza-te corect

Despre micsorarea sanilor

Vrei sa afli cat mai multe informatii despre tratamente si operatii la sanii, metode, solutii si alternative pentru micsorarea sanilor?Descopera pe Art Estetica o multime de lucruri despre chirurgia sanului.Operatie

Despre operatia de reductie mamara, metode si tehnici, pregatirea inainte de interventie, analize, riscuri, complicatii si multa alte informatii utile.


CITESTE DESPRE OPERATIE


Pret

Daca te intrebi “Cat costa o reductie mamara?“, trebuie sa stii pretul fluctueaza in functie de procedurile complementare (lifting, redimensionare areole, etc).


AFLA PRET OPERATIE

© 2024 ART-ESTETICA.RO

Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Rachad?
Incepe conversatia acum!