De ce sa alegi silicoane mici

26/06/2015 by Dr. Rachad0
de-ce-sa-alegi-silicoane-mici.jpg

Nu intotdeauna “mai mare” inseamna mai bine si nu intotdeauna imaginea ideala se potriveste cu fizionomia fiecarei femei. De ce sa alegi marirea sanilor cu silicoane mici? Raspunsul il gasesti in acest articol care exploreaza avantajele femeilor care aleg sa isi mareasca sanii cu implanturi de mici dimensiuni.

 

Nu intotdeauna mai “mare” inseamna mai bine

Implanturile mamare sau “silicoanele”, cum sunt cunoscute in limbajul de zi cu zi, sunt cautate pentru ca femeile isi doresc un bust mai mare, cat mai aproape de imaginea lor ideala. Dar nu intotdeauna “mai mare” inseamna mai bine si nu intotdeauna imaginea ideala se potriveste cu fizionomia fiecarei femei. Asa se naste intrebarea: de ce sa alegi silicoane mici?

In acest articol vom explora cateva motive pentru care nu in toate cazurile e indicat sa alegi cele mai mari proteze mamare, ci cateodata este bine sa iei in calcul si varianta de marirea a sanilor cu silicoane mici.

 

Implanturile mici si coloana sanatoasa

Indiferent de forma implanturilor pentru care optezi, silicoane rotunde sau anatomice, e bine sa ai in vedere inaltimea si greutatea ta. De multe ori e bine sa alegi silicoane mici pentru ca nu iti vor ingreuna pozitia in timpul mersului sau atunci cand stai in picioare, iar coloana ta va ramane dreapta si sanatoasa. Foarte multe femei care au ales introducerea de implanturi cu volume mai mari decat era necesar au acum aceste probleme si se gandesc serios la scoaterea acestora si inlocuirea cu unele de dimensiuni moderate.

 

O viata sportiva neschimbata

Mai mult, daca esti o persoana activa care practica sport, fie din placere, fie de performanta, cu silicoanele de dimensiuni mai mici vei putea exersa nestingherita.

 

Silicoane mici pentru un bust ferm, dar discret

Silicoanele mici pot face nedetectabila interventia chirurgicala. Daca esti o persoana foarte discreta si vrei ca implantul mamar sa ramana micul tau secret, nimic mai potrivit decat silicoanele mici. Decolteul tau va fi unul ferm, dar nu va sari in ochi prin dimensiuni nepotrivite fizionomiei tale. Sunt cazuri in care implanturile mamare prea mari devin vizibile in lateralul si zona inferioara a sanului, iar acest aspect nu este neaparat unul armonios.

In functie de marimea toracelui, diferite dimensiuni ale silicoanelor se potrivesc sau nu trupului tau. Dr. Rachad Hassan recomanda, in special pacientelor mignone, mici de inaltime, alegerea unor silicoane mici care sa respecte proportiile de simetrie corespunzatoare dimensiunilor corpului. Mai mult, silicoanele mici vor exercita o greutate mai mica asupra sanului. Astfel se va intarzia lasarea sanului odata cu inaintarea in varsta.

 

Ai intrebari despre implanturile mamare?

Vrei sa afli informatii avizate despre operatiile de implant mamar sau iti doresti sa descoperi daca esti o candidata potrivita pentru acest tip de interventie?

Dr. Rachad te asteapta la o consultatie pentru a discuta aceste aspecte si pentru a stabili care este alegerea cea mai potrivita pentru tine.

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE CITESTE DESPRE OPERATIE

Dr.Rachad

Dr. Rachad

Rachad Hassan, chirurg estetician specialist din anul 2001, fondator Art Estetica Bucuresti. Experienta in peste 9000 de operatii estetice din care 2000 de operatii de lifting, implant mamar cu silicon & augmentare mamara cu grasime proprie.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


© 2024 ART-ESTETICA.RO

Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Rachad?
Incepe conversatia acum!