Cele 3 metode de marire a sanilor

30/07/2015 by Dr. Rachad0
metode-de-marire-a-sanilor.jpg

In acest articol ne propunem sa trecem in revista cele 3 metode de marire a sanilor cautate cel mai frecvent pe internet: tratamentele naturale, cele medicamentoase si operatiile estetice.
De ce operatia de implanturi mamare sau augmentarea sanilor cu grasime proprie reprezinta cele mai bune solutii pentru marirea sanilor? Hai sa aflam impreuna acum!

 

1. Tratamente naturale

Daca vei cauta pe internet expresia “tratamente naturale pentru marirea sanilor?” te vei trezi intr-o mare de sugestii. De cate ori nu ai auzit despre usturoi, marar, germeni de grau, radacina de lemn dulce, flori de busuioc, seminte de anason, ceapa, seminte de susan, ulei de masline, nuci prajite, telina, seminte de floarea soarelui sau ulei de fenicul ca fiind reteta succesului pentru un bust mai mare? Sa mai mentionam masaje, dusuri alternante reci-calde? Da, consumul unor astfel de alimente si practicarea acestor masaje si dusuri sunt sanatoase. Nu incape indoiala. Dar cate persoane ai cunoscut in viata reala care si-au marit sanii considerabil folosind aceste “metode de marire a sanilor”?

Alte siteuri propun ingrasarea sau sarcina pentru sani mai mari si frumosi. Serios? Sutienele pushup au efect, dar ce faci atunci cand sutienul nu mai e? Aporopo, am uitat sa iti povestim despre uleiurile de ylang-ylang si geraniu. A, si semintele de schinduf. Mai are rost sa continuam?

 

2. Pastilele si cremele

O alta optiune pe care ai putea fi tentata sa o iei in considerare este “metoda tratamentelor medicamentoase”; pastilele sau cremele. E posibil ca dupa o simpla vizita pe unul dintre aceste siteuri sa te convingi cat de “bine” merge treaba. La ultima vizita pe un astfel de site am descoperit ca textul era scris cu google translate. De aici poti deduce usor gradul de credibilitate al proponentilor. Atunci se naste intrebarea: ce rost are sa iti supui ficatul ori pielea unor experimente cand scopul tau este altul, mai exact marirea sanilor?

 

3. Operatiile estetice

Ajungem la ultima varianta, cea a operatiei estetice. Bineinteles ca nu denigram valoarea alimentelor prezentate de multi ca stimulenti ai cresterii bustului. Dar nu aici este valoarea lor, nu in faptul ca iti maresc sanii. Consumul lor este important pentru ca da, intr-adevar contin vitamine benefice intregului tau organism si contribuie la diversificarea unei diete bazate pe produse naturale. Ceea ce vrem sa iti transmitem tie si celorlalte femei care isi doresc un bust mai mare este ca asa-zisele metode de marire a sanilor, fie ca sunt naturale, fie ca sunt medicamentoase, nu functioneaza.

Insa operatiile estetice precum implantul mamar sau augmentarea cu grasime proprie sunt lucruri certe care te vor duce concret si repede spre silueta dorita. Iar cu tehnologia si experienta doctorului Rachad Hassan, riscurile sunt minime. Daca asta iti doresti, un bust mai mare, vino si opteaza pentru o oeratie estetica caci este singura solutie care va face cu adevarat diferenta. Costa mai mult decat tratamentele fantoma “de pe net”, dar faci o treaba cu cap si coada si nu mai pierzi timpul cu tot felul de costuri inutile.

 

Ai intrebari despre implanturile mamare?

Vrei sa afli informatii avizate despre operatiile de implant mamar sau iti doresti sa descoperi daca esti o candidata potrivita pentru acest tip de interventie?

Dr. Rachad te asteapta la o consultatie 3D pentru a discuta aceste aspecte si pentru a stabili care este alegerea cea mai potrivita pentru tine.

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE CITESTE DESPRE IMPLANT MAMAR

Dr.Rachad

Dr. Rachad

Rachad Hassan, chirurg estetician specialist din anul 2001, fondator Art Estetica Bucuresti. Experienta in peste 9000 de operatii estetice din care 2000 de operatii de lifting, implant mamar cu silicon & augmentare mamara cu grasime proprie.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


© 2023 ART-ESTETICA.RO

Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Rachad?
Incepe conversatia acum!