Profesionalism. Excelenta. Experienta.

Lifting mamar: Poze inainte si dupa

Galerie poze lifting mamar cu operatii realizate de catre Dr. Rachad. Vezi mai jos cum arata pacientii inainte si la cateva zile dupa operatia de ridicare a sanilor.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Invalid Feed ID.
Error: Cannot retrieve posts for this hashtag.
O recomandare inseamna mult

Pareri despre Dr. Rachad

Intotdeauna multumirea vine de la cei care au fost ajutati sa isi recapete increderea in sine, cei care acum recomanda Dr. Rachad.

Chirita Florentina

Cea mai buna clinica cu cei mai blanzi si calzi oameni incepand cu domnul doctor Rachad Hassan care are o rabdare și iți ofera o stare de confort si liniste.

Chirita Florentina Miliana


Manuela Manu

Domnul Rachad Hassan este cel mai bun doctor dintre cei mai buni. O clinica de nota 100000, asistente foarte atente si dragute iar dansul este un om minunat.

Manu Manuela


Gheorghe Gabriela

Sincer, nu am cuvinte decat de lauda pt dl doctor Rachad, adevarat profesionist si nu in ultimul rand important e rezultatul care m-a multumit.

Gheorghe Gabriela


Informeaza-te corect

Totul despre ridicarea sanilor

Vrei sa afli cat mai multe informatii despre lifting, metode de operare, solutii si alternative pentru a avea un bust de invidiat? Descopera totul despre ridicarea sanilor!Operatie

Despre lifting mamar, cum sa planificati operatia, analizele, operatia si refacerea, riscuri, complicatii si multa alte informatii utile.


CITESTE DEPRE OPERATIE


Pret

Daca te intrebi “Cat costa oun lifting mamar?“, afla ca pretul depinde de cat de lasati sunt sanii tai, dar si alte posibile operatii necesare.


AFLA PRET OPERATIE


Articole blog

Articole si sfaturi utile despre remodelarea prin liposuctie (extragere grasimii) si lipofilling (injectarea propriei grasimi in zonele dorite).


INTRA PE BLOG

© 2024 ART-ESTETICA.RO

Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Rachad?
Incepe conversatia acum!