Profesionalism. Excelenta. Experienta.

Implant mamar: Poze inainte si dupa

Implant mamar: Poze inainte si dupa operatii cu implanturi din silicon realizate de catre Dr. Rachad. Vezi mai jos cum arata pacientele inainte si la cateva zile dupa operatia de marire a sanilor.

O vorba buna inseamna mult

Pareri despre Dr. Rachad

Cand iti alegi doctorul este bine sa te uiti si la parerea celor care s-au lasat pe mana sa. Iata cateva din recenziile pacientelor operate de catre Dr. Rachad.

Chirita Florentina

Cea mai buna clinica cu cei mai blanzi si calzi oameni incepand cu domnul doctor Rachad Hassan care are o rabdare și iți ofera o stare de confort si liniste.

Chirita Florentina Miliana


Manuela Manu

Domnul Rachad Hassan este cel mai bun doctor dintre cei mai buni. O clinica de nota 100000, asistente foarte atente si dragute iar dansul este un om minunat.

Manu Manuela


Gheorghe Gabriela

Sincer, nu am cuvinte decat de lauda pt dl doctor Rachad, adevarat profesionist si nu in ultimul rand important e rezultatul care m-a multumit.

Gheorghe Gabriela


Informeaza-te corect

Totul despre implanturi mamare

Vrei sa afli cat mai multe informatii despre implanturi, metode de introducere, solutii si alternative pentru marirea sanilor? Descopera totul despre implanturi pe Art Estetica.
INTRA PE BLOGOperatie

Despre operatie cu implanturi mamare din silicon, tipuri si forme, metode de introducere, pregatirea, analizele, operatia, riscuri, complicatii si multa alte informatii utile.


CITESTE DESPRE OPERATIE


Pret

Daca te intrebi “Cat costa un implant cu silicon?“, trebuie sa stii ca pretul depinde de 3 factori: tipul de implant, marca acestuia si tehnica de abordare.


AFLA PRET OPERATIE


Filme Video

Filme video cu Dr. Rachad despre implantul mamar cu silicoane rotunde sau anatomice, tehnici de abordare si sfaturi utile pacientelor ce urmeaza sa se opereze.


VEZI FILME


Copyright ART ESTETICA 2019. Toate  drepturile rezervate.

Proudly presented by AD ONLINE
Copyright ART ESTETICA 2019. Toate  drepturile rezervate.

Proudly presented by AD ONLINE