Pret ginecomastie, Bucuresti 2024

Preturile pentru operatia de ginecomastie difera in functie de:
– utilizarea de proceduri complementare (lifting, lipoaspiratie).
– metoda de lipoaspiratie (clasica, Vaser), daca se impune.

Aflati in aceasta pagina cat costa operatia de ginecomastie cu sau fara lifting/ lipoaspiratie si care sunt preturile exacte pentru serviciile medicale aferente.


DE CE VASER?

Comparativ cu liposuctia clasica, metoda Vaser are un pret mai ridicat, insa avantajele depasesc costul. Dr. Rachad recomanda metoda Vaser datorita rezultatelor de finete. durerii minime, imbunatatirii retractiei pielii (strangerea pielii) si recuperarii foarte rapide.


VASER vs CLASIC

Ceea ce deosebeste VASER de alte proceduri de lipoaspiratie, precum cea clasica sau cea asistata laser, este capacitatea tehnologiei de a distinge intre tesutul adipos si celelalte structuri (vase de sange, nervi, tesuturi de legatura), deci operatia Vaser este mai putin invaziva.


CEL MAI IEFTIN

Cel mai ieftin vei plati pentru o operatie de ginecomastie ce nu necesita si lipoaspiratie, ci doar incizia periareolara si excizia glandei mamare. Totusi, nu toti pacientii se incadreaza in aceasta situatie, multi avand nevoie de lipoaspiratie si chiar si de lifting, preturile crescand corespunzator.


INCLUSE IN PRET

Indiferent daca aveti sau nu nevoie de lifting sau lipoaspiratie clasica/ VASER, operatia de ginecomastie efectuata de catre Dr. Rachad include in pret toate costurile aferente, respectiv: anestezie generala, pansamente, internare 24 ore & consultatie post operatorie.


VASER

3000

Ginecomastie
  • Anestezie generala
  • Operatie ginecomastie by Dr. Rachad
  • Spitalizare 24 de ore
  • Pansamente
  • Consultatii GRATUITE post operatie

DETALII OPERATIE

© 2024 ART-ESTETICA.RO

Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Rachad?
Incepe conversatia acum!