Profesionalism. Excelenta. Experienta.

Ginecomastie: Poze inainte si dupa

Galerie poze cu operatii de ginecomastie realizate de catre Dr. Rachad. Vezi mai jos cum arata operatiile de micsorare a sanilor la barbati.

O vorba buna inseamna mult

Pareri despre Dr. Rachad

Cand iti alegi doctorul este bine sa te uiti si la parerea celor care s-au lasat pe mana sa. Iata cateva din recenziile pacientelor operate de catre Dr. Rachad.

Chirita Florentina

Cea mai buna clinica cu cei mai blanzi si calzi oameni incepand cu domnul doctor Rachad Hassan care are o rabdare și iți ofera o stare de confort si liniste.

Chirita Florentina Miliana


Manuela Manu

Domnul Rachad Hassan este cel mai bun doctor dintre cei mai buni. O clinica de nota 100000, asistente foarte atente si dragute iar dansul este un om minunat.

Manu Manuela


Gheorghe Gabriela

Sincer, nu am cuvinte decat de lauda pt dl doctor Rachad, adevarat profesionist si nu in ultimul rand important e rezultatul care m-a multumit.

Gheorghe Gabriela


Informeaza-te corect

Despre micsorarea sanilor la barbati

Vrei sa afli cat mai multe informatii despre tratamente si operatii la sanii, metode, solutii si alternative pentru micsorarea sanilor la barbati?Descopera pe Art Estetica o multime de lucruri despre chirurgia estetica a sanului.Operatie

Despre operatia de ginecomastie, metode si tehnici, pregatirea inainte de interventie, analize, riscuri, complicatii si alte informatii utile inainte de operatie.


CITESTE DESPRE OPERATIE


Pret

Daca te intrebi “Cat costa o ginecomastie?“, trebuie sa stii pretul fluctueaza in functie de utilizarea procedurillor complementare (ex. lifting, lipoaspiratie).


AFLA PRET OPERATIE

© 2022 ART-ESTETICA.RO

Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Rachad?
Incepe conversatia acum!