Profesionalism. Excelenta. Experienta.

Lifting facial: Poze inainte si dupa

Galerie poze lifting facial cu operatii estetice realizate de catre Dr. Rachad. Vezi mai jos cum arata pacientele inainte si la cateva zile dupa operatia de remodelare faciala.

O recomandare inseamna mult

Pareri despre Dr. Rachad

Intotdeauna multumirea vine de la cele care au fost ajutate sa isi recapete increderea in sine, cele care acum recomanda Dr. Rachad.

Chirita Florentina

Cea mai buna clinica cu cei mai blanzi si calzi oameni incepand cu domnul doctor Rachad Hassan care are o rabdare și iți ofera o stare de confort si liniste.

Chirita Florentina Miliana


Manuela Manu

Domnul Rachad Hassan este cel mai bun doctor dintre cei mai buni. O clinica de nota 100000, asistente foarte atente si dragute iar dansul este un om minunat.

Manu Manuela


Gheorghe Gabriela

Sincer, nu am cuvinte decat de lauda pt dl doctor Rachad, adevarat profesionist si nu in ultimul rand important e rezultatul care m-a multumit.

Gheorghe Gabriela


Informeaza-te corect

Despre remodelarea faciala

Vrei sa afli mai multe informatii despre lifting facial, metode de operare, solutii si alternative pentru un ten si o piele fara riduri? Descopera pe Art Estetica o multime de lucruri despre remodelarea faciala.Operatie

Despre lifting facial, cum sa planificati operatia, analizele, operatia si refacerea, riscuri, complicatii si multa alte informatii utile.


CITESTE DESPRE OPERATIE


Pret

Daca te intrebi “Cat costa un lifting facial?“, trebuie sa stii ca pretul depinde de metoda aleasa: mini-lifting, partial, complet, etc.


AFLA PRET OPERATIE

© 2024 ART-ESTETICA.RO

Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Rachad?
Incepe conversatia acum!