Profesionalism. Excelenta. Experienta.

Labioplastie: poze inainte si dupa

Galerie poze cu operatii de labioplastie realizate de catre Dr. Rachad. Vezi mai jos cum arata pacientele inainte si la cateva zile dupa operatia de remodelare.

O recomandare inseamna mult

Pareri despre Dr. Rachad

Intotdeauna multumirea vine de la cei care au fost ajutati sa isi recapete increderea in sine, cei care acum recomanda Dr. Rachad.

Chirita Florentina

Cea mai buna clinica cu cei mai blanzi si calzi oameni incepand cu domnul doctor Rachad Hassan care are o rabdare și iți ofera o stare de confort si liniste.

Chirita Florentina Miliana


Manuela Manu

Domnul Rachad Hassan este cel mai bun doctor dintre cei mai buni. O clinica de nota 100000, asistente foarte atente si dragute iar dansul este un om minunat.

Manu ManuelaGheorghe Gabriela

Sincer, nu am cuvinte decat de lauda pt dl doctor Rachad, adevarat profesionist si nu in ultimul rand important e rezultatul care m-a multumit.

Gheorghe Gabriela

Informeaza-te corect

Despre chirurgia organelor genitale

Vrei sa afli cat mai multe informatii desprelabioplastie, metode de operare, solutii si alternative? Descopera totul despre chirurgia organelor genitale.Operatie

Despre labioplastie, cum sa planificati interventia, analizele, operatia si refacerea, riscuri si complicatii.


CITESTE DESPRE OPERATIE


Pret

Daca te intrebi “Cat costa o labioplastie?“, trebuie sa stii ca pretul depinde de tipul de anestezie (generala sau locala).


AFLA PRET OPERATIE

© 2024 ART-ESTETICA.RO

Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Rachad?
Incepe conversatia acum!