Labioplastie

Labioplastie cu Dr. Rachad

Labioplastia (reductia labiilor mici) presupune o intervenţie chirurgicala, cu ajutorul careia labiile pot fi reduse şi corectate. Operatia de labioplastie se adresează femeilor care au labii hipertrofice (labii mari), flasce, asimetrice, fapt ce constituie frecvent un motiv de disconfort estetic, dar si in contact sexual.


Desi operatia este de obicei una estetica, ea poate fi recomandata si datorita durerilor acuzate in timpul raportului sexual sau practicarea anumitor sporturi. De asemenea, disconfortul si durerea pot surveni datorita unei nasteri fiziologice, labiile putandu-se rupe, sfisia sau largi. Aflati acum la Art Estetica despre riscuri, recomandari si cat costa o operatie de Labioplastie in Bucuresti cu Dr Rachad.


Operatia

Prin labioplastie se pot repara aceste distrugeri.
Interventia se realizeaza prin incizii extrem de fine, prin remodelari ale labiilor mici, prin diferite tehnici si excizarea zonelor inestetice.

In timpul operatiei, se modifica buzele interioare ale vulvei, pana la simetrie. De obicei este lasata la locul ei o scurta linie protectiva a labiilor, acoperita de buzele mai mari. Se sutureaza cu fir resorbabil si se aplica un pansament. Peste acesta se va folosi un tampon igienic feminin pentru a se putea imbraca lenjeria intima. Operatia de labioplastie se poate desfasura in clinicile din Bucuresti in care Dr. Rachad activeaza, fie sub anestezie locala (nu necesita internare), fie sub anestezie generala (internare cateva ore).


Profesionalism. Excelenta. Experienta

REZULTATE DE EXCEPTIE

Operatii estetice cu Dr. Rachad

Chirurgie estetica Bucuresti - Dr. Rachad

0123456789001234567890

Ani de experienta

Specialist cu recunoastere si expertiza in domeniul chirurgiei estetice si reparatorii.012345678900123456789001234567890+

Labioplastii

Doctor chirurg specialist cu sute de operatii estetice de labioplastie la activ.01234567890012345678900123456789001234567890+

Operatii estetice

Liftinguri, implanturi , liposuctii, lipofilling -uri, abdominoplastii & more.

Preturi

Descopera noile preturi oferite de catre Dr. Rachad, chirurg estetician specialist, cu o experienta de peste 20 de ani in chirurgie estetica.
VARIANTA #1

1500

Labioplastie cu anestezie locala
  • Anestezie locala✔
  • Labioplastie✔
  • Operatie by Dr. Rachad✔
  • Medicatie pre si post operatorie✔
  • Spitalizare 24 de ore✔
  • Pansamente✔
  • Consultatii GRATUITE post operatie✔


Dupa operatie

Operatia de labioplastie se poate desfasura sub anestezie locală (nu necesită internare) sau sub anestezie generală (internare cateva ore). Dupa operatie, trebuie sa purtati chiloti tip pantalon. Pentru a asigura o vindecare rapida, este nevoie de un dus usor zilnic. Suturile se dizolva. Activitatile normale se pot relua dupa una-doua saptamani de la operatia de labioplastie.

Riscuri si complicatii

Complicatie intalnita este aceea de mica sangerare in primele ore dupa operatie. Aceasta complicatie poate fi evitata daca pacienta respecta indicatiile postoperatorii:

– tratament conform indicatia medicului.
– in primele 24 de ore evita complet efortul
– poarta haine lejerearea.
– firele de sutura se dizolva in cateva saptamani.
– evitarea contactul sexual cel putin o luna.


© 2024 ART-ESTETICA.RO

Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Rachad?
Incepe conversatia acum!