Dr. Rachad prezinta:

Implant mamar: Galerie Video

Vizioneaza acum filme despre operatia de marire a sanilor cu implanturi mamare din silicon.

Cand se schimba implanturile mamare?

Implantul mamar: Operatia de marire a sanilor

Implanturi mamare: Intrebari si raspunsuri

7 Cauze pentru care sanii se lasa

O recomandare inseamna mult

Pareri despre Dr. Rachad

Intotdeauna multumirea vine de la cei care au fost ajutati sa isi recapete increderea in sine, cei care acum recomanda Dr. Rachad.

Chirita Florentina

Cea mai buna clinica cu cei mai blanzi si calzi oameni incepand cu domnul doctor Rachad Hassan care are o rabdare și iți ofera o stare de confort si liniste.

Chirita Florentina Miliana


Manuela Manu

Domnul Rachad Hassan este cel mai bun doctor dintre cei mai buni. O clinica de nota 100000, asistente foarte atente si dragute iar dansul este un om minunat.

Manu Manuela


Gheorghe Gabriela

Sincer, nu am cuvinte decat de lauda pt dl doctor Rachad, adevarat profesionist si nu in ultimul rand important pt dumnealui e rezultatul.

Gheorghe GabrielaOperatie

Despre operatie cu implanturi mamare din silicon, tipuri si forme, metode de introducere, pregatirea, analizele, operatia, riscuri, complicatii si multa alte informatii utile.


CITESTE DEPRE OPERATIE


Pret

Daca te intrebi “Cat costa un implant cu silicon?“, trebuie sa stii ca pretul depinde de 3 factori: tipul de implant, marca acestuia si tehnica de abordare.


AFLA PRET OPERATIE


Poze

Galerie poze cu operatii de implanturi mamare, cu silicoane rotunde si anatomice, cu sau fara lifting mamar. Interventii realizate de catre Dr. Rachad.


VEZI POZE INAINTE & DUPA

© 2023 ART-ESTETICA.RO

Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Rachad?
Incepe conversatia acum!