Profesionalism. Excelenta. Experienta.

Blefaroplastie: Poze inainte si dupa

Poze inainte si dupa operatii de blefaroplastie realizate de catre Dr. Rachad. Vezi mai jos cum arata pacientii inainte si la cateva zile dupa operatia estetica de corectare a pleoapelor cazute sau ridate.

O recomandare inseamna mult

Pareri despre DR. Rachad

Intotdeauna multumirea vine de la cei care au fost ajutati sa isi recapete increderea in sine, cei care acum recomanda Dr. Rachad.

Chirita Florentina

Cea mai buna clinica cu cei mai blanzi si calzi oameni incepand cu domnul doctor Rachad Hassan care are o rabdare și iți ofera o stare de confort si liniste.

Chirita Florentina Miliana


Manuela Manu

Domnul Rachad Hassan este cel mai bun doctor dintre cei mai buni. O clinica de nota 100000, asistente foarte atente si dragute iar dansul este un om minunat.

Manu Manuela


Gheorghe Gabriela

Sincer, nu am cuvinte decat de lauda pt dl doctor Rachad, adevarat profesionist si nu in ultimul rand important e rezultatul care m-a multumit.

Gheorghe Gabriela


Informeaza-te corect

Despre pleoape fara riduri

Afla acum informatii despre blefaroplastie, metode de operare, solutii si alternative pentru a avea un aspect facial mai tanar, fara riduri.Operatie

Despre operatia de blefaroplastie, cum sa planifici interventia, analizele, procedura chirurgicala si refacerea, riscuri si complicatii.


CITESTE DESPRE OPERATIE


Pret

Daca te intrebi “Cat costa o blefaroplastie?“, trebuie sa stii ca pretul depinde de metoda aleasa (partiala, totala) si tipul anesteziei.


AFLA PRET OPERATIE

© 2022 ART-ESTETICA.RO

Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Rachad?
Incepe conversatia acum!