Profesionalism. Excelenta. Experienta.

Blefaroplastie: Poze inainte si dupa

Poze inainte si dupa operatii de blefaroplastie realizate de catre Dr. Rachad. Vezi mai jos cum arata pacientii inainte si la cateva zile dupa operatia estetica de corectare a pleoapelor cazute sau ridate.

⚠️TOTAL MAKEOVER⚠️ Minilifting facial + blefaroplastie superioarăMiniliftingul facial este cea mai bună cale pentru a obține un efect rapid de întinerire, cu rezultate permanente și cu un timp redus de recuperare.Efectele intervenției:- subțierea feței- estomparea ridurilor- conturarea mandibulară- migdalarea ochilor- rejuvenare vizibilă🔺Preț minilifting: 2700€ 🔺Preț blefaroplastie:- superioară - 1100€ - inferioară - 1300€ - ambele - 2100 €🔺Timp de recuperare: 7-10 zile (pacienta pleacă acasă imediat după procedură)🔺Anestezie: locală Programări și info: 021 9182#reelinstagram #reels #facelift #lifting #facelifting #blepharoplasty #blefaroplastie #plasticsurgery

⚠️TOTAL MAKEOVER⚠️ Minilifting facial + blefaroplastie superioară

Miniliftingul facial este cea mai bună cale pentru a obține un efect rapid de întinerire, cu rezultate permanente și cu un timp redus de recuperare.

Efectele intervenției:
– subțierea feței
– estomparea ridurilor
– conturarea mandibulară
– migdalarea ochilor
– rejuvenare vizibilă

🔺Preț minilifting: 2700€
🔺Preț blefaroplastie:
– superioară – 1100€
– inferioară – 1300€
– ambele – 2100 €

🔺Timp de recuperare: 7-10 zile (pacienta pleacă acasă imediat după procedură)
🔺Anestezie: locală

Programări și info: 021 9182

#reelinstagram #reels #facelift #lifting #facelifting #blepharoplasty #blefaroplastie #plasticsurgery

76 6
Bovenste blefaroplastie na 6 maanden😊#blefaroplastia#blepharoplasty#blefaroplastie

Bovenste blefaroplastie na 6 maanden😊

#blefaroplastia#blepharoplasty#blefaroplastie

0 0
✨O privire fermecătoare spune mai mult decât cuvinte și fiecare pereche de ochi are o poveste de spus 🤍Dacă sunteți curioși să aflați mai multe despre această intervenție ne puteți contacta în privat. Suntem aici pentru a răspunde întrebărilor voastre și pentru a vă ghida pe drumul spre o privire mai luminoasă și mai tânără. 💫💻 www.Estetica-Med.ro📞 0729.030.167#blefaroplastie #blefaroplastiesuperioara #frumuseteprivire #transformarepersonală #incredere #estetica #chirurgieplastica #pleoape #rezultateuimitoare #expertiinfrumusete #clinicaestetica #esteticamed

✨O privire fermecătoare spune mai mult decât cuvinte și fiecare pereche de ochi are o poveste de spus 🤍
Dacă sunteți curioși să aflați mai multe despre această intervenție ne puteți contacta în privat. Suntem aici pentru a răspunde întrebărilor voastre și pentru a vă ghida pe drumul spre o privire mai luminoasă și mai tânără. 💫

💻 www.Estetica-Med.ro
📞 0729.030.167

#blefaroplastie #blefaroplastiesuperioara #frumuseteprivire #transformarepersonală #incredere #estetica #chirurgieplastica #pleoape #rezultateuimitoare #expertiinfrumusete #clinicaestetica #esteticamed

7 0
𝐑𝐞𝐣𝐮𝐯𝐞𝐧𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐨𝐜𝐡𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐬𝐢 𝐛𝐥𝐞𝐟𝐚𝐫𝐨𝐩𝐥𝐚𝐬𝐭𝐢𝐚 𝐜𝐮 𝐥𝐚𝐬𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐂𝐨𝟐Blefaroplastia nechirurgicala cu laser Co2 este o alternativa nonivaziva a variantei chirurgicale. Este potrivita persoanelor care observa ca pielea pleoapelor a devenit mai laxa, care simt ca au nevoie de o inductie de colagen, dar nu vor inca sa apeleze la varianta clasica pe cale chirurgicala. De asemenea, este o metoda de rejuvenare, care ne ajuta sa scapam de ridurile fine de sub ochi, acea zona unde nici macar botoxul nu actioneaza. Laserul Co2 este de tip fractionat. Asta inseamna ca el trimite coloane microablative, fractionate, lasand si intervale de piele sanatoase. Pe baza acestor intervale libere, pielea se va regenera intr-un timp relativ scurt. Vorbim despre o recuperare care tine maxim 7 zile. Tratamentele care folosesc energie termica pentru a produce colagen, vor da rezultate dupa minim 3 saptamani. Protocolul DermaBeauty de tratament al laxitatii pielii pleoapelor este de 3 sedinte pe care le spatiem la 6 saptamani si consideram ca rezultatul il putem vedea definitiv la 6 saptamani dupa ultima sedinta.Fa o programare: 031 9395———————————————DermaBeauty Cliniquewww.dermabeauty.roTel: 031 9395——————————————#dermabeauty #dermatologist #drdanabratu #skincare #skinhealth #skin #doctor #blefaroplastie #blepharoplasty #co2laser

𝐑𝐞𝐣𝐮𝐯𝐞𝐧𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐨𝐜𝐡𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐬𝐢 𝐛𝐥𝐞𝐟𝐚𝐫𝐨𝐩𝐥𝐚𝐬𝐭𝐢𝐚 𝐜𝐮 𝐥𝐚𝐬𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐂𝐨𝟐

Blefaroplastia nechirurgicala cu laser Co2 este o alternativa nonivaziva a variantei chirurgicale. Este potrivita persoanelor care observa ca pielea pleoapelor a devenit mai laxa, care simt ca au nevoie de o inductie de colagen, dar nu vor inca sa apeleze la varianta clasica pe cale chirurgicala. De asemenea, este o metoda de rejuvenare, care ne ajuta sa scapam de ridurile fine de sub ochi, acea zona unde nici macar botoxul nu actioneaza.

Laserul Co2 este de tip fractionat. Asta inseamna ca el trimite coloane microablative, fractionate, lasand si intervale de piele sanatoase. Pe baza acestor intervale libere, pielea se va regenera intr-un timp relativ scurt. Vorbim despre o recuperare care tine maxim 7 zile.

Tratamentele care folosesc energie termica pentru a produce colagen, vor da rezultate dupa minim 3 saptamani. Protocolul DermaBeauty de tratament al laxitatii pielii pleoapelor este de 3 sedinte pe care le spatiem la 6 saptamani si consideram ca rezultatul il putem vedea definitiv la 6 saptamani dupa ultima sedinta.

Fa o programare: 031 9395

———————————————
DermaBeauty Clinique
www.dermabeauty.ro
Tel: 031 9395
——————————————
#dermabeauty #dermatologist #drdanabratu #skincare #skinhealth #skin #doctor #blefaroplastie #blepharoplasty #co2laser

26 0
Blefaroplastia este o operație chirurgicală de îndepărtare a excesului de piele. Aceasta îți oferă un aspect întinerit, acționând asupra pleoapelor căzute și asupra pungilor de sub ochi. 📍 București, Splaiul Unirii 76📞 0799929329#clinica #clinicaaltezza #clinic #clinique #clinicabucuresti #bucuresti #blefaroplastie #chirurgieestetica

Blefaroplastia este o operație chirurgicală de îndepărtare a excesului de piele. Aceasta îți oferă un aspect întinerit, acționând asupra pleoapelor căzute și asupra pungilor de sub ochi.

📍 București, Splaiul Unirii 76
📞 0799929329

#clinica #clinicaaltezza #clinic #clinique #clinicabucuresti #bucuresti #blefaroplastie #chirurgieestetica

7 2
Clinica Dr Gupta Programari la tel. 0770 957 355https://luyestheticart.ro#LuyEstheticArt #ChirurgiePlastica #MicrochirurgieReconstructiva #Estetica# Labioplastie # Clinica Dr Gupta #Blefaroplastie##

Clinica Dr Gupta

Programari la tel. 0770 957 355
https://luyestheticart.ro
#LuyEstheticArt #ChirurgiePlastica #MicrochirurgieReconstructiva #Estetica# Labioplastie # Clinica Dr Gupta #Blefaroplastie##

3 0
✅ Aspectul cicatricii la 1 an de la interventia de #blefaroplastie chirurgicala. Prin Blefaroplastie superioara se corecteaza excesul tegumentar (surplusul de piele) de la nivelul pleoapei superioare datorat procesului natural de imbatranire sau ca urmare a factorilor genetici.Este o interventie chirurgicala atat estetica cat si functionala intrucat unii pacienti prezinta campul vizual redus.

✅ Aspectul cicatricii la 1 an de la interventia de #blefaroplastie chirurgicala.
Prin Blefaroplastie superioara se corecteaza excesul tegumentar (surplusul de piele) de la nivelul pleoapei superioare datorat procesului natural de imbatranire sau ca urmare a factorilor genetici.

Este o interventie chirurgicala atat estetica cat si functionala intrucat unii pacienti prezinta campul vizual redus.

71 2
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot retrieve posts for this hashtag.
O recomandare inseamna mult

Pareri despre DR. Rachad

Intotdeauna multumirea vine de la cei care au fost ajutati sa isi recapete increderea in sine, cei care acum recomanda Dr. Rachad.

Chirita Florentina

Cea mai buna clinica cu cei mai blanzi si calzi oameni incepand cu domnul doctor Rachad Hassan care are o rabdare și iți ofera o stare de confort si liniste.

Chirita Florentina Miliana


Manuela Manu

Domnul Rachad Hassan este cel mai bun doctor dintre cei mai buni. O clinica de nota 100000, asistente foarte atente si dragute iar dansul este un om minunat.

Manu Manuela


Gheorghe Gabriela

Sincer, nu am cuvinte decat de lauda pt dl doctor Rachad, adevarat profesionist si nu in ultimul rand important e rezultatul care m-a multumit.

Gheorghe Gabriela


Informeaza-te corect

Despre pleoape fara riduri

Afla acum informatii despre blefaroplastie, metode de operare, solutii si alternative pentru a avea un aspect facial mai tanar, fara riduri.Operatie

Despre operatia de blefaroplastie, cum sa planifici interventia, analizele, procedura chirurgicala si refacerea, riscuri si complicatii.


CITESTE DESPRE OPERATIE


Pret

Daca te intrebi “Cat costa o blefaroplastie?“, trebuie sa stii ca pretul depinde de metoda aleasa (partiala, totala) si tipul anesteziei.


AFLA PRET OPERATIE

© 2023 ART-ESTETICA.RO

Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Rachad?
Incepe conversatia acum!