Vaser Lipo: Lipoaspiratie cu ultrasunete acum si in Romania

18/03/2014 by Dr. Rachad0
lipoaspiratie-cu-ultrasunete-romania-vaser-lipo.jpg

Daca sunteti in cautarea unei metode de remodelare corporala, cu siguranta trebuie sa va opriti atentia asupra operatiei de Lipoaspiratie cu Ultrasunete VASER LIPO, cea mai noua tehnica de indepartare a grasimii utilizata in SUA, acum disponibila si la noi, in Romania.

 

Disconfort minim, rezultate excelente

Interventiile chirurgicale de lipoaspiratie/ liposuctie au devenit in ultimii ani din ce in ce mai frecvente la persoanele care vor sa obtina un corp perfect remodelat. Liposelectia VASER cu ultrasunete ne ofera posibilitatea unei remodelari corporale cu disconfort minim, cu rezultate excelente si cu recuperare rapida. VASER LIPO (Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance) este o tehnica chirurgicala avansata de conturare a corpului care utilizeaza energia produsa de ultrasunete pentru a indeparta grasimea nedorita.

Ceea ce deosebeste VASER Lipo de alte proceduri de lipoaspiratie, precum cea clasica sau cea asistata laser, este capacitatea tehnologiei VASER de a distinge intre tesutul adipos si celelalte structuri (vase de sange, nervi, tesuturi de legatura). Datorita acestei inovatii, lipoaspiratia VASER minimizeaza riscul aparitiei unor leziuni la nivelul celorlalte tesuturi din proximitatea zonei tratate. Tratamentul VASER este recomandat atat femeilor cat si barbatilor.

 

Diferenta fata de lipoaspitatia cu laser

Principalele beneficii ale tehnologiei VASER sunt modul de indepartare a grasimii si tipurile de tratamente care se pot realiza. Liposelectia VASER selecteaza tesutul adipos fara a afecta si alte tesuturi si il emulsioneaza, permitand in final o imbunatatire rapida a aspectului pielii din zona tratata. Spre deosebire de liposelectia VASER, lipoaspiratia asistata laser utilizeaza lumina laser pentru a distruge celulele adipoase, putand afecta insa si alte tesuturi importante din zona.

 

Zone de lipoaspiratie

Liposelectia VASER poate fi folosita cu rezultate avansate si pentru lipoaspiratia unor zone mici, si a unora mari. Astfel, liposelectia VASER indeparteaza cu maxima precizie grasimea in exces din toate partile corpului, atat din zone obisnuite (coapse, solduri, abdomen, torace), cat si din zone mai delicate ale corpului (brate, barbie, partea interna a coapselor, gat). VASER Lipo va ajuta sa scapati cu usurinta de acele zone ale corpului dumneavostra rezistente la diete si exercitiu fizic.

Astfel aria corporala pe care VASER poate actiona este practic nelimitata si include : abdomen superior/inferior, zona toracica posterioara, zona lombara, piept, barbie, gat, sold, coapse (zona externa/interna), gambe, glezne.

Studiile clinice efectuate in SUA au demonstrat rezultatele excelente pe care aceasta alternativa sigura de lipoaspiratie le are asupra corpului. Pacientii care au ales liposelectia VASER cu ultrasunete au pierdut de 7.5 ori mai putin sange decat cei operati prin metodele traditionale de lipoaspiratie.

De asemenea, s-a constatat ca majoritatea pacientilor operati prin aceasta procedura si-au putut relua activitatile cotidiene in cateva zile. Primele rezultate ale interventiei sunt vizibile imediat dupa operatie, iar cele finale dupa o perioada de 3-6 luni.

 

De ce sa alegeti VASER?

  • Rezultate nete, predictibile, de finete;
  • Durere minima, tumefactie redusa;
  • Recuperare rapida;
  • Imbunatatirea retractiei pielii (strangerea pielii);
  • Tehnica indeajuns de delicata cat sa fie efectuata si sub anestezie locala.

 

Ai intrebari despre aceasta procedura?

Vrei sa afli informatii avizate despre operatiile de liposuctie cu ultrasunele VASER sau iti doresti sa descoperi daca esti un candidat potrivit pentru acest tip de interventie?

Dr. Rachad te asteapta la o consultatie pentru a discuta aceste aspecte si pentru a stabili care este alegerea cea mai potrivita pentru tine.

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE CITESTE DESPRE LIPOSUCTIE

Dr.Rachad

Dr. Rachad

Rachad Hassan, chirurg estetician specialist din anul 2001, fondator Art Estetica Bucuresti. Experienta in peste 9000 de operatii estetice din care 2000 de operatii de lifting, implant mamar cu silicon & augmentare mamara cu grasime proprie.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


© 2024 ART-ESTETICA.RO

Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Rachad?
Incepe conversatia acum!