Preturi Rinoplastie - Cat costa o operatie la nas

Cum se stabileste pretul?

Pretul unei operatii la nas (rinoplastie) se stabileste in functie de gradul de dificultate al acesteia si tipul de anestezie utilizat. Acestia sunt cei doi factori ce influenteaza pretul final al operatiei.

Daca ati vizitat deja pagina cu informatii despre RINOPLASTIE si ati aflat ce fel de operatie la nas va trebuie (deschisa, inchisa, partiala, rinocorectie), continuati sa cititi mai jos despre preturi rinoplastie.

Pret rinoplastie cu deviatie de sept

Daca nasul prezinta deformari complexe si necesita corectarea septului nazal, alegeti aceasta operatie de Rinoplastie cu Deviatie de Sept.
PRET RINOPLASTIE CU DEVIATIE DE SEPT: 2800 euro

Pret rinoplastie deschisa

Daca nasul prezinta deformari mai complexe, alegeti aceasta operatie de Rinoplastie.
PRET RINOPLASTIE DESCHISA: 2500 euro

Pret rinocorectie

Alegeti aceasta operatie estetica de rinoplastie secundara daca nasul dumneavoastra a mai fost operat de catre un alt chirurg si nu sunteti multumit/a de rezultat.
PRETURI RINOCORECTIE: 3000 euro

Costuri si preturi incluse

Oricare din metodele de mai sus au urmatoarele costuri/ preturi rinoplastie incluse:
- consultatie
- anestezie locala/ generala
- pansamente
- internare 24 ore in cazul anesteziei generale

Oferta Rinoplastie

Oferta rinoplastie

Vrei sa vezi cum ai arata cu nasul remodelat?

Daca te-ai decis ca vrei sa iti remodelezi nasul, pe langa pret mai exista si o multime de lucruri la care trebuie sa te gandesti. Dintre toate, cel mai important aspect este cum vei arata dupa operatia estetica. Rinoplastia este o procedura cu multe variabile si este foarte usor sa te pacalesti imaginandu-ti cum vei arata la final. Bazandu-te doar pe imaginatie este foarte probabil ca dupa operatie nasul sa arate altfel decat te-ai asteptat.

Din fericire exista un mod inedit de a te ajuta. Acum Dr. Rachad iti ofera posibilitatea de a vedea cum vei arata cu nasul mult visat chiar inainte de operatia de rinoplastie. Fa cunostinta cu NOUL SIMULATOR 3D CRISTALIX!

Cum functioneaza CRISTALIX 3D?
In decursul consultatiei Dr. Rachad foloseste tehnologia de scanare si simulare 3D CRISTALIX, o metoda de ultima generatie ce iti permite sa vizualizezi in timp real cum arati in diverse ipostaze. Procedura consta in efectuarea unui set de imagini faciale realizate din diverse unghiuri. Acestea se introduc in softul de simulare 3D si apoi se prelucreaza. S-ar putea sa te intrebi cum ai arata cu nasul drept, insa mai mic, cu varful mai mult sau mai putin ridicat, cu narile reduse progresiv, etc. Dr. Rachad te va lasa sa probezi virtual o gama foarte variata de noi infatisari pentru a vedea si stabili care ti se potriveste cel mai bine.

Este important sa constientizezi ca aceasta simulare nu are ca scop reprezentarea fidela a rezultatului. Ceea ce iti ofera consultatia este posibilitatea de a te clarifica cu privire la cum ar arata nasul si aspectul tau facial dupa operatie.

Simularea 3D poate fi extrem de ajutatoare in luarea deciziei finale, mai ales daca ne gandim ca rinoplastia este operatia cu cel mai mare impact vizual dintre toate operatiile estetice. De aceea este foarte indicat sa ii explici extrem de precis chirurgului estetician cum vrei sa arati dupa interventie. Iar cel mai bun mod de a face acest lucru sunt imaginile 3D si nu cuvintele. Vizualizand consecutiv pe ecran o multitudine de simularii 3D, te poti opri la imaginea ideala si spune "Domnule doctor, asa vreau sa arat!".

> Scanare faciala 3D
> Simulare 3D nas (Before & After) bazata exclusiv pe anatomia fetei tale
> Analizezi zeci de forme si marimi, vazand pe monitor cum arati in fiecare varianta
> Alegi impreuna cu Dr. Rachad varianta ideala

Cat costa?
Costul scanarii si simularii 3D este de 45 euro (pret redus de la 90 euro). Toate etapele prezentate mai sus impreuna cu alegerea aspectului facial ideal se realizeaza in timpul consultatiei 3D.

Unde si cum te programezi?
Consulatia are loc in str. Jiului 131, Sector 1, Bucuresti. Dupa completarea formularului te vom contacta pentru a stabili de comun acord data si ora programarii.

Completeaza acum formularul de mai jos si beneficiezi de OFERTA CONSULTATIE 3D CU DR. RACHAD la pretul de 45 euro (REDUCERE 50%).

Mesajul a fost trimis. Va multumim!


Ce spun pacientii