Preturi Lipoaspiratie

Pret lipoaspiratie Clasica

Tehnica clasica se efectueaza prin internediul unei canule de diferite dimensiunii si conectata la un aspirator.
Lipoaspiratia clasica este mai traumatizanta/ invaziva decat celelalte tehnici, iar recuperarea se face intr-un timp mai indelungat.
In cazul in care totusi doriti sa apelati la operatia clasica de liposuctie, aveti avantajul unor preturi mai mici, comparativ cu tehnicile moderne (Vaser/ Ticle Lipo), acestea fluctuand in functie de zona aleasa:

Lipoaspiratie Clasica ABDOMEN: PRET 2500 euro
Lipoaspiratie Clasica COAPSE: PRET 2000 euro
Lipoaspiratie Clasica GENUNCHI: 2000 PRET euro
Lipoaspiratie Clasica GAMBE: PRET 2000 euro
Lipoaspiratie Clasica BRATE: PRET 2000 euro
Lipoaspiratie Clasica SPATE: PRET 2000 euro

Pret lipoaspiratie Vaser

Procedura de Liposuctie Vaser se efectueaza prin introducerea unei fibrei optice cu canula speciala in tesut adipos care topeste grasimei iar grasime se aspira cu o canula clasica conectat la un aspirator. Aceasta procedura de indepartare a grasimii este indicata pentru volum mic.

Lipoaspiratie Laser ABDOMEN: PRET 2800 euro
Lipoaspiratie Laser COAPSE: PRET 2000 euro
Lipoaspiratie Laser GENUNCHI: PRET 2000 euro
Lipoaspiratie Laser GAMBE: PRET 2000 euro
Lipoaspiratie Laser BRATE: PRET 2000 euro
Lipoaspiratie Laser SPATE: PRET 2000 euro

Pentru orice operatie de lipoaspiratie, la a doua zona se dauga 500 euro.

Exemplu de calcul:
Lipoaspiratie coapse (2000 euro) +
Lipoaspiratie brate (500 euro)
TOTAL = 2500 euro

Costuri si preturi incluse

Oricare din metodele de mai sus au urmatoarele costuri/ preturi lipoaspiratie incluse:
- analizele de sange
- EKG
- anestezie
- medicatia pre si post operatorie
- corsetul abdominal si/sau panatalonii compresivi (se poarta 2 luni post operator)
- spitalizare 1 zi.

Oferta Liposuctie

Oferta Liposuctie

Vrei sa vezi cum ai arata dupa liposuctie?

Daca te-ai decis ca vrei sa iti remodelezi abdomenul, fesele, coapsele, spatele sau orice alta zona a corpului, pe langa pret mai exista si o multime de alte lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare. Dintre toate, cel mai important aspect este cum vei arata dupa operatie. Liposuctia este o procedura cu multe variabile si este foarte usor sa te pacalesti imaginandu-ti cum vei arata la final. Daca te bazezi doar pe imaginatie este foarte probabil ca dupa operatie sa arati diferit decat te-ai fi asteptat.

Din fericire exista un mod inedit de a te ajuta. Acum Dr. Rachad iti ofera posibilitatea de a vedea cum vei arata chiar inainte de operatia de liposuctie. Fa cunostinta cu NOUL SIMULATOR 3D CRISTALIX!

Cum functioneaza CRISTALIX 3D?
In decursul consultatiei Dr. Rachad foloseste tehnologia de scanare si simulare 3D CRISTALIX, o metoda de ultima generatie ce iti permite sa vizualizezi in timp real cum arati in diverse ipostaze. Procedura consta in efectuarea unui set de imagini realizate din diverse unghiuri. Acestea se introduc in softul de simulare 3D si apoi se prelucreaza in timp real. S-ar putea sa te intrebi cum ai arata cu abdomenul plat, fesele, coapsele sau gambele remodelate, talia subtiata, spatele definit cu musculatura fara grasime, etc. Dr. Rachad te va lasa sa probezi virtual o gama foarte variata de noi infatisari pentru a vedea si stabili care ti se potriveste cel mai bine si daca asteptarile tale sunt realiste.

Este important sa constientizezi ca aceasta simulare nu are ca scop reprezentarea fidela a rezultatului. Ceea ce iti ofera consultatia este posibilitatea de a te clarifica cu privire la cum ai putea sa arati dupa operatia de liposuctie.

Simularea 3D poate fi extrem de ajutatoare in luarea deciziei finale. De aceea este foarte indicat sa ii explici extrem de precis chirurgului cum vrei sa arati dupa interventie. Iar cel mai bun mod de a face acest lucru sunt imaginile 3D si nu cuvintele. Vizualizand consecutiv pe ecran o multitudine de simularii 3D, te poti opri la imaginea ideala si spune "Domnule doctor, asa vreau sa arat!".

> Scanare corporala 3D
> Simulare 3D (Before & After) bazata exclusiv pe anatomia zonelor ce urmeaza a fi lipoaspirate
> Analizezi zeci de variante si vezi pe monitor cum arati in fiecare ipostaza
> Alegi impreuna cu Dr. Rachad varianta ideala.

Cat costa?
Costul scanarii si simularii 3D este de 45 euro (pret redus de la 90 euro). Toate etapele prezentate mai sus impreuna se realizeaza in timpul consultatiei 3D.

Unde si cum te programezi?
Consulatia are loc in str. Jiului 131, Sector 1, Bucuresti. Dupa completarea formularului te vom contacta pentru a stabili de comun acord data si ora programarii.

Completeaza acum formularul de mai jos si beneficiezi de OFERTA CONSULTATIE 3D CU DR. RACHAD la pretul de 45 euro (REDUCERE 50%).

Mesajul a fost trimis. Va multumim!


Ce spun pacientii