Preturi implant mamar - Pret silicoane rotunde si anatomice

Cat costa un implant mamar?

Implant mamar pret explicat in detaliu Aflati in aceasta pagina cat costa un implant mamar cu gel coeziv (silicon) si care sunt preturile exacte pentru o operatie de marire a sanilor cu sau fara lifting mamar.

Preturile pentru operatia de marire sani difera in functie mai multi factori:
- calitatea implantului si firma producatoare
- forma implantului (rotund sau anatomic)
- tehnica de abordare

Preturile nu tin de volumul implantului, costurile fiind aceleasi indiferent daca marimea silicoanelor este 200 sau 800 cc.

Care sunt cele mai scumpe implanturi mamare

Cele mai scumpe implanturi mamare sunt cele din gama producatorilor Mentor si Arion. Aceste implanturi sunt considerate la ora actuala ca fiind cele mai bune variante pentru marirea sanilor. Implanturile Mentor si Arion pot avea forma rotunda sau anatomica, gel coeziv si invelis texturat.

In cazul producatorului Mentor, puteti opta pentru unul din cele cele doua tipuri de implanturi - "Memory Shape" sau "Memory Gel", preturile fiind identice. Ca regula generala, preturile implanturilor mamare rotunde sunt mai ieftine decat preturile implanturilor cu forma anatomica.

Cele mai ieftine implanturi cu silicon

Urmatoarea alegere in cazul unei operatii de implant mamar poate fi Arion, producatorul francez de silicoane ce are uneori un pret usor mai ieftin, comparativ cu marca Mentor, insa calitatea este la fel de buna.

De asemenea, pe piata din Romania exista mai multe produse "no name" ce au pretul mai ieftin, insa calitatea lasa de dorit. De aceea, va recomand sa va opriti atentia asupra celor 2 producatori mentionati mai sus, chiar daca veti plati preturi ceva mai mari.

Pret silicoane rotunde

Pret silicoane rotunde Alegeti aceasta operatie - implanturi mamare rotunde - in cazul in care doriti sa corectati simetria si sa mariti volumul sanilor.

PRET SILICOANE FORMA ROTUNDA
MENTOR New Generation: 4000 euro
MENTOR: 3000 euro
ARION: 3000 euro

- aceste preturi includ operatia de implanturi mamare rotunde cu gel coeziv, analize, internare 24 ore, anestezia, bustiera si toate celelalte costuri aferente operatiei.

Pret implanturi mamare anatomice

Implanturi mamare anatomice - silicoane pret Alegeti aceasta operatie - implanturi mamare anatomice - daca doriti sa va corectati ptoza mamara (sani lasati) si pentru a avea un aspect cat mai natural.

PRET SILICOANE FORMA ANATOMICA
MENTOR: 3500 euro
ARION: 3500 euro

- aceste preturi includ operatia de implanturi mamare anatomice cu gel coeziv, analize, internare 24 ore, anestezia, bustiera si toate celelalte costuri.


Costul implanturilor cu lifting mamar

Alegeti aceasta operatie - lifting cu introducere de implanturi mamare rotunde sau anatomice - in cazul in care aveti o ptoza mamara cu grad ridicat (sani foarte lasati).

PRET LIFTING CU IMPLANT ROTUND:
MENTOR: 4000 euro
ARION: 4000 euro

PRET LIFTING CU IMPLANT ANATOMIC:
MENTOR: 4500 euro
ARION: 4500 euro

Daca doriti sa va ridicati sanii fara implante mamare, puteti afla costurile accesand pret ridicarea sanilor fara implant mamar.

Costuri si preturi incluse

Oricare din metodele de mai sus au urmatoarele costuri/ preturi implanturi mamare incluse:
- consultatie
- anestezie generala
- pansamente
- internare 24 ore
- bustiera

Oferta Implant Mamar

Oferta Implant Mamar Consultatie 3D

Esti curioasa sa vezi cum ai arata cu sanii ideali?

In decursul consultatiei Dr. Rachad foloseste tehnologia de scanare si simulare 3D CRISTALIX, o metoda de ultima generatie ce iti permite sa vizualizezi in timp real cum arati cu zeci de modele de implanturi. Procedura consta in efectuarea unui set de imagini ale bustului realizate din diverse unghiuri. Acestea se introduc in softul de simulare 3D si apoi se prelucreaza. S-ar putea sa te intrebi ce masura a cupei, volum sau forma sa alegi. Dr. Rachad te va lasa sa probezi virtual o gama foarte variata de tipuri de implanturi, marimi si tehnici de introducere pentru a vedea care ti se potriveste cel mai bine.

Este important sa constientizezi ca aceasta simulare nu are ca scop reprezentarea fidela a rezultatului. Ceea ce iti ofera consultatia este posibilitatea de a te clarifica cu privire la cum arata diferitele tipuri de implanturi pe corpul tau.

Simularea 3D poate fi extrem de ajutatoare in decizia finala, mai ales atunci cand esti in dilema si ai de optat intre 2 tipuri de implant mamar. Poate ca initial ai probat in sutien 2 seturi diferite de implanturi cu silicon si nu stii care dintre ele este cea mai buna varianta. Vazand insa pe ecran simularea 3D fara imbracaminte, decizia poate fi luata cu mai multa usurinta.

> Scanare 3D a sanilor
> Simulare 3D Before & After bazata exclusiv pe anatomia corpului tau
> Analizezi zeci de forme si marimi de implanturi si vezi pe monitor cum arati cu fiecare
> Alegi impreuna cu Dr. Rachad varianta ideala.

Cat costa?
Costul scanarii si simularii 3D este de 45 euro (pret redus de la 90 euro). Toate etapele prezentate mai sus impreuna cu alegerea implantului ideal se realizeaza in timpul consultatiei 3D.

Unde si cum te programezi?
Consulatia are loc in str. Jiului 131, Sector 1, Bucuresti. Dupa completarea formularului te vom contacta pentru a stabili de comun acord data si ora programarii.

Completeaza acum formularul de mai jos si beneficiezi de OFERTA CONSULTATIE 3D CU DR. RACHAD la pretul de 45 euro (REDUCERE 50%).

Mesajul a fost trimis. Va multumim!


Ce spun pacientii