Otoplastie - Operatie la urechi cu Dr. Rachad

Otoplastia - chirurgia urechilor decolate sau clapauge

 Otoplastia - Chirurgie Urechi Clapauge Otoplastia este o procedura chirugicala de corectare urechilor indepartate de cap, (decolate sau clapauge).

Operatia estetica se adreseaza persoanelor ce doresc o forma placuta ca urechilor si poate fi efectuata incepand cu varsta de 5 - 6 ani.

Chirurgia Urechilor Decolate sau Clapauge ajuta pacientii sa aibe o forma naturala ce confera simetrie si proportie urechilor si fetei.

Chiar si corectia celor mai mici asimetrii, imperfectiuni sau diformitati va aduce avantaje mari asupra aspectului si increderii in propria persoana.

Aflati acum pe Art Estetica, direct de la Dr Rachad, despre cum decurge o operatie la urechi si cat costa o otoplastie in clinicile din Bucuresti.

Inainte de operatie

Inainte de operatia de Otoplastie se recomanda:

- intreruperea tratamenetul cu aspirina si anticonceptionale (2 saptamani inainte) si medicamente care pot influenta coagularea sangelui.

-intreruperea fumatului cel putin 10 zile de la operatie.

Operatia de otoplastie

Operatie Otoplastie Operatia de Otoplastie incepe cu anestezie locala sau generala, incizia facandu-se in spatele urechii bilaterale, dupa expunerea cartilajul unde se excizeaza portiunea dorita. Se plicatureaza cu fire pentru a obtine un contur al cartilajului, se continua cu rezectia pielii in exces in regiunea posterioara a urechilor si sutura plagii. Dupa operatie se recomanda un bandaj elastic .

Dupa otoplastie

Dupa operatie se impun urmatoarele:

- activitatea se poate relua la 3-4 zile de la operatie;
- fasa sau bandajul elastic necesita purtare timp de 1-2 luni;
- firele se scot la o saptamana;
- reprogramare la control pentru evitarea orice complicatii.

In functie de metoda de anestezie aleasa, veti pleca acasa dupa cateva ore (anestezie locala) sau cel tarziu a doua zi (anestezie generala).

Cat costa o operatie de otoplastie?

Pretul unei operatii de otoplastie este dat de tipul de anestezie utilizat.

Pentru a afla cat costa o otoplastie in Bucuresti cu Dr Rachad, vizitati PRET OTOPLASTIE.

Poze operatii estetice

Operatie corectare urechi
Corectie urechi clapauge