Tratament pentru cresterea sanilor

01/12/2014 by Dr. Rachad0
tratament-pentru-cresterea-sanilor.jpg

Daca esti tentata de folosirea unui tratament pentru cresterea sanilor, focalizeaza-ti atentia pe singura solutie cu rezultate reale, vizibile: implantul mamar. Celelalte tratamente sunt ineficiente si nu vei face decat sa iti pierzi timpul, banii sau, mai grav, sanatatea. Daca alegi diete bazate pe plante pericolul acesta va fi diminuat, dar, din pacate, va fi foarte putin probabil sa obtii efectul dorit: marirea sanilor.

 

Tratamentul naturist

Tratamente naturiste pentru cresterea sanilor

Atunci cand cautam un tratament pentru cresterea sanilor, trebuie sa stim ca acesta necesita o durata mare de timp pentru a-si livra efectele, si asta daca functioneaza. La o cercetare mai atenta a metodelor gasite pe cele mai multe siteuri vei observa ca multe tratamente naturiste de crestere a sanilor presupun administrari repetate ale respectivei substante pentru perioade lungi de timp, fie ca vorbim de plante sau uleiuri. Iar daca nu ai observat nicio modificare dupa primele saptamani, esti indemnata sa iei o pauza, apoi sa repeti tratamentul timp de alte cateva saptamani cu speranta ca se va intampla ceva. Repet, cu speranta.

Avantajul tratamentelor naturiste de cresterea a sanilor ramane faptul ca sunt naturale si, in principiu nu au ce rau sa faca organismului. Dezavantajul lor este ca oricat de mult le-ai folosi, acestea nu au cum sa iti aduca o crestere in volum a sanilor. Cel putin pana in momentul actual, nu exista nicio dovada ca administrarea acestor tratamente produce un astfel de efect.

 

Tratamentul cu pastile

Tratamente cu pastile pentru cresterea sanilor

In schimb toate pastilele care promit marirea sanilor cu siguranta vor avea schimburi dure de replici cu ficatul tau. Si atunci are rost sa il chinui? Si tine cont ca nu il chinui doar pe el, deoarece efectele adverse neplacute se resimt asupra stomacului, iar in cazuri mai rare lucrurile pot lua o turnura nepotrivita.

Se mai vehiculeaza promisiunea cresterii sanilor prin tratamente hormonale. Dar esti convinsa ca vrei sa risti o dereglare hormonala? Sa te trezesti ca puful fin de pe fata transformat intr-o vizibila mustacioara? Aceste efecte adverse s-au constatat chiar si in cazul pastilelor anti-conceptionale. Cu atat mai gresita ar fi combinarea acestor medicamente. E iluzoriu sa crezi ca daca vei complementa un tratament pentru a-ti creste sanii pe baza de pastile cu altul pe baza de creme sau uleiuri vei dubla viteza si marimea efectului dorit.

In plus, ramane mereu misterul asupra provenientei pastilelor. Oare un produs vandut pe internet sub o marca obscura poate concura cu anii de experienta ai unui chirurg?

 

Exercitiile pentru cresterea sanilor

Exercitii pentru crestere sani

Exercitiile fizice sunt foarte sanatoase si constituie o practica buna indiferent daca urmaresti marirea sanilor sau nu. Dar antrenarea pectoralilor in speranta cresterii sanilor este o fata morgana. Se poate ajunge la situatia deloc privilegiata in care pectoralul se mareste doar in partea superioara, iar sanul ajunge efectiv sa atarne in partea inferioara, caz in care va trebui sa apelezi la un tratament chirurgical pentru ridicarea bustului.

 

Tratamentul chirurgical – solutia reala pentru cresterea sanilor

In acest moment, tratamentul chirurgical pentru marirea sanilor, adica operatia de implanturi mamare, este singura solutie care iti poate creste sanii incontestabil. Asta daca intr-adevar cauti o marire a sanilor rapida si palpabila. Argumentele pentru a urma calea tratamentului chirurgical sunt multiple si pornesc de la gama larga de proteze din care poti alege, pana la grija doctorului de la prima intalnire la tratamentul post-operator.

Implanturile cu silicon folosite la Art Estetica sunt produse de cele mai cunoscute branduri mondiale: Mentor, Arion si Allergan. Acestea se impart in doua mari categorii: cele rotunde si cele anatomice. Implanturile rotunde sunt pentru femeile care isi doresc un bust plin, ridicat si decolteuri generoase. Implanturile anatomice au forma de lacrima si urmeaza conturul natural al sanului.

Marirea sanilor prin tratament chirurgical nu presupune niciun disconfort intrucat se efectueaza sub anestezie generala. Intr-adevar poate exista un aspect neplacut in unele cazuri, dar este minor in comparatie cu avantajele pe care le aduce implantul mamar. Este vorba despre durerile post-operatorii ce pot aparea la unele paciente. Insa nu trebuie sa te ingrijorezi caci doctorul Rachad Hassan te va consulta periodic dupa operatie si iti va administra cel mai potrivit tratament pentru ca durerea sa dispara. In plus, aceasta metoda de crestere a sanilor permite bustului sa isi pastreze forma si dimensiunea chiar si la varste inaintate.

Daca esti tentata de folosirea unui tratament pentru cresterea sanilor, focalizeaza-ti atentia pe singura solutie cu rezultate reale, vizibile: implantul mamar. Celelalte tratamente sunt ineficiente si nu vei face decat sa iti pierzi timpul, banii sau, mai grav, sanatatea. Daca alegi diete bazate pe plante pericolul acesta va fi diminuat, dar, din pacate, va fi foarte putin probabil sa obtii efectul dorit: marirea sanilor.

 

Ai intrebari despre implanturile mamare?

Vrei sa afli informatii avizate despre operatiile de implant mamar sau iti doresti sa descoperi daca esti o candidata potrivita pentru acest tip de interventie?

Dr. Rachad te asteapta la o consultatie pentru a discuta aceste aspecte si pentru a stabili care este alegerea cea mai potrivita pentru tine.

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE CITESTE DESPRE IMPLANT MAMAR

Dr.Rachad

Dr. Rachad

Rachad Hassan, chirurg estetician specialist din anul 2001, fondator Art Estetica Bucuresti. Experienta in peste 9000 de operatii estetice din care 2000 de operatii de lifting, implant mamar cu silicon & augmentare mamara cu grasime proprie.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


© 2024 ART-ESTETICA.RO

Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Rachad?
Incepe conversatia acum!