Totul despre silicoane rotunde

26/06/2015 by Dr. Rachad0
totul-despre-silicoane-rotunde.jpg

Cum nu exista o reteta universala a sanilor perfecti, fiecare femeie este indreptatita sa aleaga, sub indrumarea medicului, tipul de implant potrivit fizionomiei sale. In principiu, cele doua mari tipuri de implanturi sunt cele anatomice si rotunde.

Si cum intr-un alt “episod” de pe blog v-am povestit despre silicoanele anatomice, in acest material va vom spune aproape totul despre silicoane rotunde, urmand sa aflati daca acest tip vi se potriveste in totalitate in cadrul unei consultatii.

 

Stuctura si compozitia

Pacientele care isi doresc un bust voluminos, cu sani fermi si ridicati sunt de obicei consiliate catre alegerea acestui tip de implant. Implanturile rotunde sunt umplute fie cu ser fiziologic (UPDATE: serul fiziologic nu se mai utilizeaza in prezent), fie cu gel de silicon. Silicoanele rotunde Mentor sunt umplute cu gel siliconic de diferite densitati: Clasic Moderat, Moderat Plus, High si Ultra High. Densitatile acestor profiluri difera astfel incat sa ofere compozitia sanului pe placul tuturor pacientelor.

 

Suprafata

Suprafata este neteda sau texturata, acesta din urma prevenind mai bine contractura capsulara. In orice caz, silicoanele rotunde sunt lipsite de pericolul de a se invarti sub san din cauza formei simetrice.

 

Calitatea si pretul

Tipul de silicoane rotunde are aceeasi calitate ca si cel anatomic, insa pretul pentru silicoane rotunde este mai mic. Si mai mult, in aceste circumstante, ambele tipuri de implanturi beneficiaza de garantie pe viata, daca vorbim despre Mentor, brandul utilizat cel mai des de catre Dr. Rachad.

 

Forma si aspectul

Datorita formei mai agresive capatate de san dupa implant, multe vedete autohtone si internationale au optat pentru silicoane rotunde. Silicoanele rotunde nu sunt neaparat o marca a discretiei, fiind de obicei alese de femei care nu vor sa ascunda interventia chirurgicala si carora le place lumina reflectoarelor.

Tipul de insertie pentru silicoane rotunde

La fel ca si in cazul silicoanelor anatomice, implanturile rotunde pot fi inserate subglandular ori submuscular, sub muschii pectorali. Alegerea tipului de insertie difera de la o pacienta la alta in functie de tesutul mamar si fizionomia particulara.

 

Ai intrebari despre implanturile mamare?

Vrei sa afli informatii avizate despre operatiile de implant mamar sau iti doresti sa descoperi daca esti o candidata potrivita pentru acest tip de interventie?

Dr. Rachad te asteapta la o consultatie pentru a discuta aceste aspecte si pentru a stabili care este alegerea cea mai potrivita pentru tine.

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE CITESTE DESPRE OPERATIE

Dr.Rachad

Dr. Rachad

Rachad Hassan, chirurg estetician specialist din anul 2001, fondator Art Estetica Bucuresti. Experienta in peste 9000 de operatii estetice din care 2000 de operatii de lifting, implant mamar cu silicon & augmentare mamara cu grasime proprie.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


© 2024 ART-ESTETICA.RO

Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Rachad?
Incepe conversatia acum!