Totul despre silicoane rotunde

Introducere

Totul despre silicoane rotunde Cum nu exista o reteta universala a sanilor perfecti, fiecare femeie este indreptatita sa aleaga, sub indrumarea medicului, tipul de implant potrivit fizionomiei sale. In principiu, cele doua mari tipuri de implanturi sunt anatomice si rotunde.

Si cum intr-un alt "episod" de pe blog v-am povestit despre silicoanele anatomice, in acest material va vom spune aproape totul despre silicoane rotunde, urmand sa aflati daca acest tip vi se potriveste in totalitate in cadrul unei consultatii.

Stuctura si compozitia

Pacientele care isi doresc un bust voluminos, cu sani fermi si ridicati sunt de obicei consiliate catre alegerea acestui tip de implant. Implanturile rotunde sunt umplute fie cu ser fiziologic (UPDATE: serul fiziologic nu se mai utilizeaza in prezent), fie cu gel de silicon. Silicoanele rotunde Mentor sunt umplute cu gel siliconic de diferite densitati: Clasic Moderat, Moderat Plus, High si Ultra High. Densitatile acestor profiluri difera astfel incat sa ofere compozitia sanului pe placul tuturor pacientelor.

Suprafata este neteda sau texturata, acesta din urma prevenind mai bine contractia capsulara. In orice caz, silicoanele rotunde sunt lipsite de pericolul de a se invarti sub san din cauza formei simetrice.

Calitatea si pretul

Tipul de silicoane rotunde are aceeasi calitate ca si cel anatomic, insa pretul pentru silicoane rotunde este mai mic. Si mai mult, in aceste circumstante, ambele tipuri de implanturi beneficiaza de garantie pe viata, daca vorbim despre Mentor, brandul utilizat cel mai des de catre Dr. Rachad.

Forma si aspectul

Datorita formei mai agresive capatate de san dupa implant, multe vedete autohtone si internationale au optat pentru silicoane rotunde. Silicoanele rotunde nu sunt neaparat o marca a discretiei, fiind de obicei alese de femei care nu vor sa ascunda interventia chirurgicala si carora le place lumina reflectoarelor.

Tipul de insertie pentru silicoane rotunde

La fel ca si in cazul silicoanelor anatomice, implanturile rotunde pot fi inserate subglandular ori submuscular, sub muschii pectorali. Alegerea tipului de insertie difera de la o pacienta la alta in functie de tesutul mamar si fizionomia particulara.

De aceea, pentru a afla exact ce tip de insertie, forma si dimensiune ti se potriveste, Dr Rachad a pregatit oferta speciala cu simulare 3D.

Comentarii (1)

  1. Lingurar marcela ionela   17.01.2018

    Buna ziua domn doctor vrem si noi o rezervare pe 25 marte am mai facut la dumneavosrra o interventie si am dori pe 25 marte sa avem rezervare pentru silicoane mamare

Adauga comentariu

Comentariul a fost trimis spre aprobare. Va multumim!

CAPTCHA