Remodelarea Nasului

Ai deviatie de sept si respiri bine? Afla cauza!

Ai o deviatie de sept si respiri bine? Poate parea surprinzator insa de multe ori acest lucru este foarte posibil. In acest articol, Dr. Rachad ne explica care este cauza pentru care pacientii ce prezinta un sept deviat pot respira (uneori) normal pe nas.

Citeste mai departe

Deviatia de sept cauzeaza sangerari nazale

Foarte multi dintre cei diagnosticati cu deviatie de sept acuza faptul ca nasul sangereaza foarte des. Daca si tu esti in aceeasi situatie, citeste acest articol care te va lamuri cu privire la cauzele acestui fenomen.

Citeste mai departe

Cum sa alegi cel mai bun doctor in rinoplastie?

Atunci cand ai putine informatii si cauti cel mai bun doctor pentru rinoplastie, lucrurile nu sunt chiar atat de simple. De aceea, ne-am gandit sa iti oferim cateva ponturi si sugestii care sa te ajute in selectia si alegerea celor mai buni doctori.

Citeste mai departe

Ce sa faci inainte si dupa rinoplastie

Remodelarea nasului este o procedura deosebit de delicata ce necesita o pregatire atenta, atat din partea chirurgului estetician, cat si din partea pacientului. Afla cum sa te pregatesti si ce sa faci inainte si dupa rinoplastie.

Citeste mai departe

Sfaturi de recuperare dupa rinoplastie

In acest articol gasesti cele 16 sfaturi utile si indicatiile Dr. Rachad oferite pacientilor dupa rinoplastie. Afla acum cele mai important lucruri pe care sa le faci pentru a te recupera cat mai rapid dupa operatia de remodelare a nasului.

Citeste mai departe