Marirea Sanilor

Implanturi rotunde sau anatomice? Alege forma ideala!

Implanturi rotunde sau anatomice? este o intrebare pe care multe femei si-o pun atunci cand vor o marire de sani cu implanturi din silicon. Afla acum informatii esentiale despre diferentele implanturilor cu forma rotunda sau anatomica. Cu siguranta te vor ajuta in luarea deciziei finale.

Citeste mai departe

Cele 3 metode de marire a sanilor

In urma unor cercetari amanuntite, Art Estetica a clasificat metodele de marire a sanilor in functie de cautarile de pe internet. Aflati in acest articol care sunt cele 3 variante cautate de femeile ce doresc sa isi mareasca bustul si de ce doar una dintre ele functioneaza!

Citeste mai departe

Top 7 sfaturi inainte de marirea sanilor

In acest articol poti afla care sunt cele mai importante lucruri pe care sa le iei in calcul atunci cand vrei sa faci o operatie de marire a sanilor. Intra si citeste 7 sfaturi inainte de orice interventie de implant cu silicon sau augmentare mamara cu grasime proprie.

Citeste mai departe

Marirea sanilor cu grasime proprie

Daca vrei sa iti maresti sanii printr-o procedura estetica mai putin invaziva, informeaza-te acum despre marirea sanilor cu grasime proprie. Aici poti afla despre zonele de extractie a grasimii si avantajele operatiei de augmentare mamara prin tehnica lipofilling -ului.

Citeste mai departe

De ce sa alegi silicoane mici?

Nu intotdeauna "mai mare" inseamna mai bine si nu intotdeauna imaginea ideala se potriveste cu fizionomia fiecarei femei. De ce sa alegi marirea sanilor cu silicoane mici? Raspunsul il gasesti in acest articol care exploreaza avantajele femeilor care aleg sa isi mareasca sanii cu implanturi de mici dimensiuni.

Citeste mai departe