Marirea sanilor cu grasime proprie

Augmentarea mamara prin lipofilling

Marirea sanilor cu grasime proprie Pentru femeile care nu doresc o interventie chirurgicala exista o metoda mai putin invaziva de augmentare mamara: marirea sanilor cu grasime proprie. Grasimea obtinuta in urma liposuctiei poate fi reintrodusa in san (procedura denumita in chirurgia estetica "lipofilling") si astfel corpul poate fi sculptat conform dorintelor pacientei. Prelucrarea grasimii dupa extractie presupune imbogatirea acesteia cu plasma proprie prin metoda PRP (Platelet Rich Plasma). Astfel, trombocitele concentrate in grasime vor incetini absorbtia acesteia. Mai mult, grasimea contine celule stem care pot regenera tesutul in care sunt inserate.

Zonele de extractie

Zonele de extractie sunt de obicei coapsele sau abdomenul, insa grasimea se poate obtine si din alte parti cum ar fi fesele, gambele, gusa, spatele, etc. De obicei, per extractie se obtine volumul de grasime necesar asa ca nu trebuie sa iti faci probleme in aceea ce priveste cantitatea. Totusi, daca grasimea este insuficienta in zona respectiva, obtinerea cantitatii necesare are loc prin liposuctia urmatoarei zonei.

Avantaje in marirea sanilor cu grasime proprie

Daca te ingrijorezi din pricina cicatricilor, nu este cazul. Procedura de marire a sanilor cu grasime proprie nu lasa semne la nivelul bustului. Singurele cicatrici superficiale (aproximativ 0,5 cm) sunt cele ce apar in urma extractiei de grasime din zonele amintite mai sus, insa acestea vor disparea in scurt timp de la operatie. Acest lucru este posibil deoarece metodele de liposuctie cu ultrasunete si insertiile de grasime utilizate de catre Dr. Rachad nu lasa cicatrici.

Marirea sanilor cu grasime proprie aduce si alte avantaje. Pentru ca se introduc celule din propriul organism se elimina riscurile aferente introducerii unui corp strain: contractia capsulara sau orice reactie de respingere a organismului precum alergiile sau iritatiile.

De asemenea, marirea sanilor cu grasime proprie nu este o solutie temporara, ci mai degraba definitiva. Astfel, daca nu ai scaderi excesive de greutate, volumul sanilor va ramane acelasi dupa operatie. Totusi, trebuie specificat ca o cantitate mica de grasime se va resoarbe in timp, insa acest lucru este prevazut inainte de interventie. De aceea, chirurgul va insera de la inceput cu aproximativ 5-10% mai multa grasime. Un alt fapt bine de stiut este ca oricat de mult ai pierde in greutate, volumul de grasime al sanilor nu poate scadea sub 60%.

Dupa operatia de lipofilling, sanul va arata si se va simti natural la atingere, iar eventualele asimetrii pe care le aveai inainte vor fi corectate. Mai mult, vei armoniza si aspectul zonelor in care se va face liposuctia.

Echimozele (vanatai) si umflaturile de la nivelul sanilor vor disparea relativ repede, in termen de 14 zile de la operatie. Evident, capacitatea de vindecare variaza de la pacienta la pacienta, insa recuperarea dupa operatia de augmentare mamara cu grasime proprie are un timp mult mai redus decat operatia de implanturi mamare cu silicon.

De specificat mai este faptul ca augmentarea mamara cu grasime proprie este de multe ori recomandata si in cazul chirurgiei reconstructive oncologice.

Cu speranta ca ti-am trezit interesul in aceasta procedura, te asteptam la o consultatie gratuita cu Dr. Rachad Hassan unde vei afla printr-o discutie personala totul despre marirea sanilor cu grasime proprie!

Comentarii (8)

 1. roxana  11.08.2015

  Cat costa marirea sanilor cu grasime proprie?

 2. Dr. Rachad
  Dr. Rachad  11.08.2015

  buna ziua, pretul marirea sanilor cu grasimea proprie depinde de zonelor care va fi aspirata,pentru mai multe detalii puteti suna la nr, 0723824810

 3. Daniela Stan  23.08.2015

  Buna seara, locuiesc in danemarka, am facut la nivelul fetei mai exact pometilor, coada ochilor si buza superioara interventia cu grasime proprie aici in dk in luna iunie.as dori o interventie si la nivelu sanilor dar mi sa spus ca numai din coapse ia si nu am suficienta.dar am vazut ca dvs vb despre remodelare as avea la nivelu burtii, intre picioare.credeti ca ma puteti ajuta? Si cat costa.nr de tel este 0045 71500389

 4. Dr. Rachad
  Dr. Rachad  25.08.2015

  buna ziua,pretul marirea sanilor cu grasime proprie se poate varia de cate zone vor fi aspirate si tehnica folosita(lipoclasic sau vaser) pentru mai multe detalii puteti suna la nr 0723824810

 5. Cristina  02.01.2017

  Buna seara. Implantul cu grÄ?sime proprie nu are ca dezavantaj lÄ?sarea sânilor ? SÄ?nii au aceeaÈ?i fermitate ca cei cu silicon ?

 6. Doina   05.01.2017

  Buna ziua, as dori sa va intreb cit costa zona de liposuctie ?!

 7. claudia  04.11.2017

  Vad ca evitati cu stoicism sa dati ceva informatii despre pret.Acest aspect cred ca este esential si in acest fel pierdeti multi eventuali pacienti.Dati cateva exemple ori ceva de genul incepand de la pana la in functie de complexitate etc.

 8. Dr. Rachad
  Dr. Rachad  05.11.2017

  Va rog sa consultati pagina de preturi. Acolo aveti toate informatiile. Multumesc!

Adauga comentariu

Comentariul a fost trimis spre aprobare. Va multumim!

CAPTCHA