De ce sa alegi silicoane Mentor?

26/06/2015 by Dr. Rachad2
avantajul-silicoanelor-mentor.jpeg

Implanturile cu silicon sunt o dorinta a multor femei. Brandul Mentor ofera o gama larga si diversificata de proteze mamare pentru a veni in intampinarea acestora, in functie de preferinte personale, anatomie, sanatate si chiar geografie. Citeste in acest scurt articol de ce merita sa iti maresti sanii cu silicoanele Mentor.

 

Despre brandul Nr. 1

Mentor este cel mai popular brand de implanturi mamare cu silicon din intreaga lume, atat in randul chirurgilor esteticieni, cat si in randul pacientelor. Motivele pentru care aceste silicoane sunt preferate de milioanele de femei care au ales sa isi mareasca sanii nu sunt foarte multe, insa sunt convingatoare.

Cei mai multi dintre chirurgii de top precum Dr. Rachad stiu si ei de ce aleg sa opereze cu marca de silicoane Mentor. Argumentul este simplu: oricat ne-am chinui sa gasim un dezavantaj acestor implanturi… ei bine, nu o putem face.

De aceea, in acest articol nu putem sa iti prezentam decat principalale avantaje pentru care merita sa alegi acest brand. Deci daca te-ai decis sa iti maresti bustul, merita sa citesti mai departe si sa iei ca optiune cele mai utilizate silicoane in operatiile de augmentare mamara: implanturile Mentor.

1. Lider mondial in implanturi

Mentor este un brand american – implanturile chiar se produc in SUA – recunoscut ca lider mondial in productia de implanturi cu silicon si care ocupa primul loc la capitolul vanzari. La ora actuala peste 5 din cele 10 milioane de femei din intreaga lume au silicoane Mentor implantate in sani si numarul acestora este in continua crestere.

2. Calitate premium

Silicoanele Mentor sunt considerate a fi implanturi premium, de top. Daca facem o analogie cu industria auto, Mentor se poate asemana cu liderul mondial al masinilor de lux, Mercedes. Desigur, ca pe piata automobilelor exista si alte marci concurente, poate la fel de bune (vezi BMW), insa una singura se afla pe primul loc in top si aceasta este Mercedes.

La fel sta situatia si cand vorbim despre Mentor si concurenta sa, Allergan. Ambele au aceeasi calitate premium, insa una singura domina clasamentele si aceasta este Mentor. In acelasi timp trebuie precizat ca in ultimii 20 de ani peste 200.000 de paciente au fost urmarite si studiate dupa operatia cu implanturi Mentor, calitatea acestor produse medicale fiind incontestabila.

3. Garantie confortabila

Mentor este primul producator de implanturi cu silicon si solutie salina care a oferit garantie pentru produsul folosit. La ora actuala, Mentor inlocuieste gratuit, pe toata durata de viata a pacientei, orice model de implant din gama sa, acest lucru fiind extrem de confortabil pentru paciente si doctori. Inlocuierea se face cu implanturi din silicon identice, daca acestea mai sunt in productie, sau cu altele similare sau superioare, daca cele implantate initial nu se mai produc. Atunci cand inlocuirea implantului este ceruta si politica de inlocuire se aplica, adica in caz de ruptura, Mentor inlocuieste silicoanele fara a cere un cost suplimentar.

4. Pret competitiv

Desi sunt considerate cele mai bune implanturi mamare din lume, politica de pret stabilita de Mentor este una foarte avantajoasa pentru paciente. Mai exact, orice model ai alege, pretul este la acelasi nivel cu cel al pricipalelor branduri competitoare. Iar daca facem o comparatie de cost intre Mentor si producatorii de silicoane mai putin cunoscuti, pretul variaza cu o diferenta de doar 10 – 20%. Astfel, ai un motiv in plus de a opta pentru cea mai populara marca de implanturi.

5. Sute de variante de implanturi

Un alt avantaj al implanturilor Mentor este ca acestea se prezinta intr-o gama extrem de larga, fiecare marime adaptandu-se la forma (rotunda sau anatomica), proiectia si textura potrivita si dorita de pacienta. Practic, nu poate exista o situatie in care sa vrei ca sanii ta sa arate intr-un fel si sa nu gasesti modelul care se potriveste exact dorintei tale.

 

Silicoane Mentor cu Dr. Rachad

Reusita unei operatii de marire a sanilor consta in primul rand in alegerea unui chirurg estetician foarte bun, dar si a implanturilor potrivite. In acelasi timp, cei mai buni doctori aleg intotdeauna sa opereze cu implanturi de calitate premium. De aceea, Dr. Rachad prefera operatia de marire a sanilor cu Mentor, rezultatele sale incantand pacientele de fiecare data – imagini cu implanturi din silicon Mentor.

Vrei sa afli informatii avizate despre operatiile de implant mamar sau iti doresti sa descoperi daca esti un candidat potrivit pentru acest tip de interventie?

Dr. Rachad te asteapta la o consultatie pentru a discuta aceste aspecte si pentru a stabili care este alegerea cea mai potrivita pentru tine.

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE CITESTE DESPRE IMPLANT MAMAR

Dr.Rachad

Dr. Rachad

Rachad Hassan, chirurg estetician specialist din anul 2001, fondator Art Estetica Bucuresti. Experienta in peste 9000 de operatii estetice din care 2000 de operatii de lifting, implant mamar cu silicon & augmentare mamara cu grasime proprie.


2 comments

  • Dr.Rachad
    Silvia

    13/04/2022 at 06:21

    Buna ziua,
    Se poate face programari in avans? Pentru data de 25-26 iulie ne-ar interesa si pe noi pt un implant mamar si lifting

    Multumim,
    O zi buna

    Reply

    • Dr.Rachad
      Dr. Rachad

      17/06/2022 at 12:24

      Va rog sa contactati telefonic receptia Art Estetica.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


© 2024 ART-ESTETICA.RO

Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Rachad?
Incepe conversatia acum!