de-ce-sa-alegeti-arcalife.jpg

Informatii despre avantajele Arcalife si ce operatii estetice puteti face cu Dr. Rachad la una dintre cele mai bune clinici de chirurgie plastica din Bucuresti.

Clinica moderna cu tehnologie de top

Clinica privata de chirurgie estetica Arcalife este una dintre cele mai moderne clinici din Bucuresti.

Dotarile Arcalife, atat din punct de vedere tehnic, cat si ca personal calificat, indeplinesc orice cerinte si exigente.

Dr. Rachad recomanda aceasta clinica pacientilor ce doresc sa beneficieze de facilitati de top, indiferent de operatia estetica ce urmeaza a fi facuta.

De asemenea, trebuie specificat ca pozele operatiilor efectuate de Dr. Rachad si prezentate pe site-ul Art Estetica sunt realizate in marea lor majoritate la clinica Arcalife.

Liposuctie cu Vaser

In ultimii ani liposuctia a devenit o operatie estetica foarte cautata in randul celor ce vor sa elimine grasimea din anumite zone ale corpului.

In anul 2011, clinica Arcalife a introdus pe piata din Romania tehnologia Vaser, metoda folosita in SUA si care are avantaje net superioare liposuctiei traditionale. In prezent, Dr Rachad este printre putinii medici cu experienta in operatia de liposuctie prin metoda Vaser.

Ginecomastie cu Vaser

Dedicata celor ce doresc sa isi remodeleze pieptul prin indepartarea grasimii si, in unele cazuri a glandei mamare, ginecomastia reprezinta una din cele mai cautate operatii estetice in randul barbatilor.

Pentru a capata un aspect masculin cat mai atragator, persoanele ce doresc a efectua aceasta operatie estetica pot beneficia si de avantajele tehnologiei Vaser.

Ca si in cazul lipoaspiratiei, aceasta metoda moderna a ginecomastiei poate fi realizata la clinica Arcalife datorita expertizei doctorului Rachad Hassan, specializarea sa recomandandu-l pentru acest timp de operatie.

Implanturi mamare de calitate

In cazul operatiilor de marire a sanilor, colaborarea dintre Dr. Rachad si clinica Arcalife are ca punct comun utilizarea de implanturi mamare de calitate superioara.

Astfel, pentru a garanta o operatie reusita cu un rezultat de exceptie, Dr Rachad utilizeaza si recomanda cu precadere alegerea implantelor Allergan si Mentor, cei doi mari lideri din domeniu.

Operatii estetice in rate

Clinica Arcalife a dezvoltat impreuna cu mai multe banci cunoscute din Romania, un sistem de plata in rate a operatiilor estetice.

Astfel, pacientii care vor sa isi remodele corpul pot beneficia de plata in 6 rate egale a operatiei estetice dorite.

Pentru detalii suplimentare, trimite-ti un mesaj doctorului Rachad la Art Estetica.

Dr.Rachad

Dr. Rachad

Rachad Hassan, chirurg estetician specialist din anul 2001, fondator Art Estetica Bucuresti. Experienta in peste 9000 de operatii estetice din care 2000 de operatii de lifting, implant mamar cu silicon & augmentare mamara cu grasime proprie.


5 comments

  • Dr.Rachad
    Mihaela

    03/09/2017 at 11:34

    Buna ziua…as dori o liposuctie abdominala..cat ma costa lunar si pe ce perioada sunt ratele? Multumesc.

    Reply

    • Dr.Rachad
      Dr. Rachad

      04/09/2017 at 13:39

      Buna ziua,
      Pretul lipoasuctiei abdominale il gasiti aici.

      Reply

  • Dr.Rachad
    alina

    26/12/2015 at 11:21

    Buna!as dori sa imi spuneti mai multe detalii despre plata in rate,ma intereseaza foarte mult o rinoplastie!va multumesc!

    Reply

  • Dr.Rachad
    georgiana cormus

    30/10/2015 at 16:54

    buna ziua ma numesc georgiana cormus am si eo operatie pe abdomne si asi frea si vrea sa scap de ia e o cicatricie forte vizibila si forte mare daca va ocupati si de asa ce va va pot trimite si o poza casa va faceti o parere daca se pote sau nu va multumesc o zi buna astept raspunsul dumnea vostra

    Reply

    • Dr.Rachad
      Hassan Rachad

      30/10/2015 at 19:23

      Buna ziua,
      Va rog sa imi trimiteti poza respectiva folosind formularul din pagina de contact. Click aici!

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


© 2024 ART-ESTETICA.RO

Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Rachad?
Incepe conversatia acum!