Cum se pun silicoanele?

11/06/2015 by Dr. Rachad0
cum-se-pun-silicoanele.jpg

Pentru introducerea silicoanelor, medicul poate folosi una dintre cele trei variante: inframamara, periareolara sau axilara. Insertia inframamara presupune insertia prin partea inferioara a sanului, cea periareolara prin zona mamelonului iar cea axilara, asa cum ii spune si numele, presupune inserarea silicoanelor prin zona axilei.

 

Inainte de implantul silicoanelor

In societatea zilelor noastre imaginea conteaza si fiecare femeie are dreptul sa tinda spre imaginea pe care si-o doreste. Inca din antichitate sanii au fost un simbol al feminitatii si astazi multi oameni de stiinta au dezvoltat proteze mamare de diferite forme si din diferite materiale pentru infrumusetarea acestora.

Daca te hotarasti in privinta augmentarii mamare prin implant siliconic, sau cum se spune in termeni mai populari, silicoane, trebuie sa stabilesti un raport de incredere cu medicul tau. In privinta lui dr. Rachad stau marturie testimonialele multor paciente care au incredre in el. Apoi doctorul trebuie sa determine tipul silicoanelor potrivite corpului tau prin masurarea sanilor, a toracelui si a taliei, inaltimii si greutatii tale.

Afla mai jos cum se pun silicoanele si care sunt zonele de introducere a implanturilor.

 

Care sunt metodele de introducere a implanturilor?

Pentru introducerea silicoanelor, medicul poate folosi una dintre cele trei variante: inframamara, periareolara sau axilara. Insertia inframamara presupune insertia prin partea inferioara a sanului, cea periareolara prin zona mamelonului iar cea axilara, asa cum ii spune si numele, presupune inserarea silicoanelor prin zona axilei.

 

Cum se pun silicoanele in cele 3 metode de insertie?

Implanturile se introduc printr-o mica incizie sub san, apoi, fara penetrarea glandei mamare se produce o deschidere la nivelul muschilor pectorali. Pentru pacientele care au mai mult tesut mamar, silicoanele vor fi plasate imediat sub glanda mamara. Daca pacienta nu are tesut mamar foarte mult, pentru a se evita aspectul artificial, implanturile mamare vor fi plasate sub muschiul pectoral.

Daca s-a decis insertia periareolara, operatia va decurge la fel ca in cazul insertiei inframamare, doar ca implanturile vor fi introduse cu multa grija printr-o incizie la nivelul mameloanelor. In cazul insertiei axilare, de cele mai multe ori, silicoanele sunt plasate submuscular, in spatele pectoralilor.

Daca ptoza mamara (sanii sunt foarte lasati) este accentuata, procedura de implant poate fi dublata de operatia de lifting sani.

 

Ce se intampla dupa implantul silicoanelor

Dupa implantul de silicoane, este normal sa simti o tensiune si mici dureri in zona sanilor. Cu toate acestea, in aproximativ o luna vei putea relua ritmul de viata normal. Se recomanda si purtarea unei bustiere timp de cateva saptamani.

 

Ai intrebari despre implanturile mamare?

Vrei sa afli informatii avizate despre operatiile de implant mamar sau iti doresti sa descoperi daca esti o candidata potrivita pentru acest tip de interventie?

Dr. Rachad te asteapta la o consultatie pentru a discuta aceste aspecte si pentru a stabili care este alegerea cea mai potrivita pentru tine.

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE CITESTE DESPRE OPERATIE

Dr.Rachad

Dr. Rachad

Rachad Hassan, chirurg estetician specialist din anul 2001, fondator Art Estetica Bucuresti. Experienta in peste 9000 de operatii estetice din care 2000 de operatii de lifting, implant mamar cu silicon & augmentare mamara cu grasime proprie.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


© 2024 ART-ESTETICA.RO

Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Rachad?
Incepe conversatia acum!