9 intrebari despre Lipoaspiratia Vaser

06/09/2014 by Dr. Rachad0
despre-liposuctia-vaser.jpg

Aflati in acest articol despre ce este Vaser, cum functioneaza si cum difera aceasta metoda de liposuctie fata de operatia clasica traditionala, ce zone pot fi tratate, cata grasime poate fi indepartata si multe alte informatii esentiale despre acesta procedura revolutionara de lipoaspiratie.

1) Ce este Vaser?

Este o procedura de liposuctie/ lipoaspiratie avansata care elimina tesutul adipos nedorit acumulat in timp si contureaza corpul. Tehnologia Vaser este o alternativa la tehnicile dure de liposuctie traditionale. Este o tehnologie avansata cu ultrasunete folosita pentru a remodela mai usor corpul intr-un mod mai putin agresiv, dar si mult mai eficient pentru ca necesita mai putin timp.

2) Cum difera Vaser Lipo de liposuctie?

Prin tehnologia inovatoare, Lipoaspiratia Vaser poate distinge intre tesutul sanatos, nerv, vasele de sange si grasime (tesutul adipos vizat pentru a fi eliminat). Astfel grasimea nedorita este indepartata pastrand simultan tesutul sanatos si de asemenea permite o vindecare mai rapida decat in cazul lipoaspiratiei traditionale.

3) Cum functioneaza lipoaspiratia Vaser?

Zonele selectate vor fi umplute cu o solutie salina pentru anestezie si vasele de sange vor fi micsorate in diametru (vasoconsrictie) contribuind astfel la sangerari mici si mai putine vanatai. Acest lucru este mai usor pentru ruperea tesutului gras prin energie cu ultrasunete. O mica sonda este introdusa in zona selectata si energia ultrasunetelor se va transmite (similar cu cea folosita pentru indepartarea cataractei la ochi), pentru a emulsiona grasimea pastrand alte tesuturi importante neatinse. Grasimea este lichefiata si in final, printr-un proces de aspiratie gentila, va fi eliminata usor.

4) Ce zone pot fi tratate cu Vaser Lipo?

Orice zona a corpului poate fi trata cu Vaser, in special cele populare: abdomen, flancuri, fese, solduri, coapse, genunchi, gambe, spate, brate, barbie si ginecomastie (la barbati). Tehnologia Vaser poate elimina orice fel de grasime: cea foarte fina, fina, medie, fibroasa si foarte fibroasa.

5) Cata grasime poate fi indepartata cu Vaser Lipo?

Exista o limita pentru cat de mult tesut gras poat fi luat in siguranta din organism. Datorita tehnicii de lipoaspiratie avansata Vaser, sangerarea este mult mai mica decat in cazul liposuctiei traditionale. In mod normal limita este de 3500ml, dar cu Vaser putem ajunge la 10-12 litri de grasime. In timpul consultatiei, veti afla ce poate face Vaser Lipo pentru dumneavoastra si cat de multa grasime poate fi eliminata. Va rog sa tineti cont de faptul ca aceasta procedura nu este conceputa ca o solutie pentru scaderea in greutate; scopul ei este de a crea o silueta mai subtire si mai bine definita.

6) Cat de curand voi vedea rezultatele dorite?

Rezultatele pot varia la fiecare pacient prin cantitatea de grasime eliminata si numarul zonelor lipoaspirate. Multi pacienti au declarat ca rezultatul se vede imediat dupa procedura, dar poate dura pana la 3-6 luni pentru a vedea rezultatul final. Este important sa se stabileasca astepari realiste printr-o discutie in timpul consultatiei.

7) Ma pot ingrasa sau lua in greutate dupa procedura de lipoaspiratie Vaser?

Dupa procedura de lipoaspiratie Vaser exista sansa sa va confruntati cu o variatie a greutatii. Odata eliminate cu Vaser Lipo, grasimile vor fi absente, insa mentinerea unui stil de viata sanatos prin dieta adecvata si exercitii fizice este necesara timp de 1 an pentru a preveni refacerea grasimii.

8) Este lipoaspiratia Vaser indicata pentru mine?

Daca rezistenta anumitelor zone cu grasime ale corpului la dieta si la sport va frustreaza, lipoaspiratia Vaser poate fi o solutie. Daca sunteti sanatos si cautati o solutie rapida cu durere minima pentru a scapa de depozitele de grasime rezistente atunci lipoaspiratia Vaser este raspunsul.

9) Ar putea fi Vaser Lipo nepotrivit pentru mine?

In timpul consultatiei, voi fi capabil in a evalua ce aveti nevoie si, daca este cazul, va voi prezenta alte optiuni de tratament in caz ca Vaser Lipo nu vi se potriveste. Nu va faceti griji, vor exista intotdeauna tratamente alternative. Nu ezitati sa faceti o programare la Art Estetica chiar pe site.

Dr.Rachad

Dr. Rachad

Rachad Hassan, chirurg estetician specialist din anul 2001, fondator Art Estetica Bucuresti. Experienta in peste 9000 de operatii estetice din care 2000 de operatii de lifting, implant mamar cu silicon & augmentare mamara cu grasime proprie.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


© 2024 ART-ESTETICA.RO

Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Rachad?
Incepe conversatia acum!