Blefaroplastie - Operatie pleoape cazute cu Dr. Rachad

Ce este blefaroplastia?

Blefaroplastia - Chirurgia Estetica a Pleoapelor Pleoapele ocupa un loc important in estetica fetei, fiind imposibil a se ascunde imbatranirea lor. Primele semne de imbatranire sunt date de excesul de piele de la nivelul pleoapei superioare.

Aceasta cadere a pielii se numeste "dermato-chalazis".

Alte semne cum ar fi pungile de sub ochi sau caderea sprancenelor ce marcheaza privirea sunt motive suplimentare de a apela la operatia estetica de ridicare a pleoapelor cazute, respectiv la operatia de BLEFAROPLASTIE.

Riscurile operatiei

Orice interventie chirurgicala presupune anumite riscuri, iar Blefaroplastia nu face exceptie de la regula.

Astfel, pacientul poate suferi urmatoarele:

- sangerari minore in timpul operatie;

- aparitia ectropionului - retractia pleoapei inferioare ce impiedica inchiderea completa a ochiului, datorita exciziei in exces a pleoapei inferioare. Aceast complicatie poate fi remediata chirurgical.

Operatia de blefaroplastie

Operatia de Blefaroplastie Operatia de Blefaroplastie consta in excizia excesului tegumentar si tesutului adipos de la nivelul pleoapelor superioare si inferioare - indepartarea pungilor de grasime (pernute).

Blefaroplastia superioara si inferioara pot fi asociate cu alte interventii estetice: lifting facial, rinoplastie si alte interventii.

Interventia se poate efectua sub anestezie locala, asociata cu analgezie intravenoasa.

Dupa operatie

- pacientul poate pleca dupa cateva ore de la interventie numai daca operatia a fost efectuta sub anestezie locala.

- edemele si echimozele dispar dupa 2 saptamani de la operatie.

- in unele cazuri mai apar echimoze conjunctivale (roseata la nivelul albul ochilor), insa acestea dispar spontan. Se recomanda tratament suplimentar cu vitamine, in acest caz ameliorarea fiind mai rapida.

- firele se scot la zile.

- activitatea fizica incepe dupa 2-3 zile. Este indicat sa purtati ochilari fumurii pentru a proteja ochii pana la disparitia echimozelor.

Cat costa o blefaroplastie?

Probabil ca daca ati vizitat mai multe site-uri de chirurgie estetica ati observat ca pretul unei blefaroplastii este variabil.

Mai jos va voi explica de ce, astfel incat raspunsul la intrebarea "Cat costa o blefaroplastie?" sa nu mai fie un secret pentru dumneavoastra.

Costul unei operatii de blefaroplastie se stabileste in functie de zonele ce necesita a fi operate si tipul de anestezie folosit.

Astfel, daca se opereaza doar pleoapele superioare si se alege metoda de anestezie locala pretul este minim, iar in cazul in care operatia este facuta pentru zona inferioara si se alege anestezie generala, pretul este creste.

Cel mai mare cost pentru o blefaroplastie se obtine daca se alege combinarea celor doua zone (inferioara si superioara), impreuna cu anestezia generala, aceasta din urma necesitand internare 24 de ore.

Pentru a afla exact cat costa o blefaroplastie, vizitati BLEFAROPLASTIE PRET.

Poze operatii estetice

Blefaroplastie superioara